En lördag i Åre

Jag har ställt klockan på 7.30. Det är egentligen för tidigt för min sambo har kommit till Åre sent kvällen innan, men vi ska bort på frukostdate och Hazel måste ut en sväng före dess. Belysningen från VM8:an lyser upp där vi går på en smal stig i snön i vad som annars skulle varit becksvart vintermörker. Klockan 9 träffar vi Åsa och Viktor över den där frukosten och det är mysigt.

Årehyddan

Vi promenerar genom byn på väg hem och passerar även första åket av damernas storslalom.

Villa Årebo

Vinterstudion har heldag och jag slänger upp fötterna i soffan. Nu när det är vinter har jag nästan bara strumpor i merinoull på mig. Jag är bortskämd med strumpor från Smartwool och har olika varianter när jag springer, i mina vinterkängor och så kanske viktigast av allt – riktigt tunna skidstrumpor i pjäxorna när jag åker skidor.

smartwool merinoull strumpor IMG_3408

Ser ni förresten att jag juldekorerat älghornet där uppe på väggen?

ljusdekoration på älghorn

…det kan hända att jag åt en pralin mer än dagens datum ur den här chokladkalendern. Den är från Österlenchoklad och innehåller ljuvliga praliner – och det bästa av allt är att jag fått den av en bloggläsare. Tusen tusen tack Nellie!

Österlenchoklad chokladkalender

Efter ett tag gick jag 100 meter till Nationalarenan där jag såg Lindsey Vonn ta hem sin första storslalomseger sedan 2013. Hur grym är hon inte som bara vinner och vinner! Såhär såg jag ut; i klassiskt rött skidställ från Marmot och toppluva. På fötterna mina kängor från Graninge för att hålla mig riktigt varm!

Sara Rönne bloggare från Åre traningsgladje.se

På kvällen gick vi till Fjällpuben för att äta middag med vänner. Det var en riktig toppklasskväll på alla sätt och vis. Och en riktigt fin dag på det stora hela. Den avslutade jag med att stå och laga risgrynsgröt till en bit efter midnatt.

Fjällpuben - restaurang i Åre

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!