Fredag i London

Imorse åt vi frukost på Dishoom i Covent garden – from Bombay with love. Sedan började shoppingen och timmarna gick så himla snabbt. Vi gjorde en avstickare för lunch och hittade ett toppenställe: East Street Restaurant med asiatisk mat. Efter det fortsatte shoppingen och jag hittade en del fint som jag kunde motstå. Framförallt kunde jag inte heller motstå Bubbleology i Soho – jag älskar bubble tea!

east street fast food pan asian IMG_0317 east street fast food pan asian IMG_0332 east street fast food pan asian IMG_0364 east street fast food pan asian IMG_0367london oxford street christmas lights IMG_0396bubbleology bubble tea soho london IMG_0409covent garden london IMG_0417

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!