Att leva för att må bäst är inte att leva för att göra perfekt

En del av mitt kök; vinflaskor trängs med kaffetermos, chiafrön med en receptsamling på tema choklad. En Nespressomaskin med en kaffebryggare och diskat och odiskat. Inte så perfekt men bevis på ett liv som levs. Bland sena nätter och sovmorgnar, tidiga kvällar och morgonpromenader. Att kunna blanda det mesta i livet oavsett om det handlar om rawfood och trerätters ute, eller deadlineshysteri en vecka och lugna vardagskvällar en annan.

Att fylla sitt liv med sådant som gör att man mår så bra som möjligt är ett recept som ser så olika ut beroende på vem vi är. Bästa blandningen består inte bara av raw foodbollar till mellanmål – lika lite som vinkvällar alla kvällar är vägen dit.

Jag mår bäst någonstans där mittemellan – med hemmakvällar med vänner och vin och lösgodis, med tidiga morgonpromenader som allra helst gärna får vara en timme eller två. Jag mår bäst bland rotfrukter med bea och en chokladboll på café och sedan ett backpass med stavar och ett gäng minutrar ovan mjölksyretröskeln. Med svettvarmt träningsbusigt hår under mössan för att nästa dag platta det följsamt och glansigt för en middag ute som gärna får bli sen.

Att leva för att må bäst är inte att leva för att göra perfekt.

sara träningsglädje åre IMG_8778

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
26kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!