Greetings from Chicago

Det är 7 timmars tidskillnad till Chicago och just nu är det supertidig morgon här borta. Jag älskar verkligen jetlaggen när man kommer med flyg från Europa till USA; att få ligga i sängen och se staden vakna genom fönster från golv till tak är hur mysigt som helst.

Vi kom fram igår eftermiddag och tog genast en sväng på stan för att leta upp ett steak house vi hört bra saker om. Vi landade i 25 grader och det var kanske inte riktigt lika varmt under sen eftermiddag men det var härligt ändå!

Det mörknade snabbt och vi promenerade in mot Chicago Loop som är den traditionella stadskärnan och som omges av vatten. Här var det fullt liv med uteserveringar längs vattnet, båttrafik på vattnet och helt plötsligt kom ett gäng som paddlade kanot. Det såg väldigt mysigt ut!

Chicago Dana Hotel and spa

Chicago Gibbons steakhouse IMG_6347

Chicago IMG_6355

Chicago IMG_6362

Chicago 02

Chicago IMG_6377

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
20kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!