Go west!

Jag är på väg mot USA. Först en bilresa och sedan en tågresa och snart blir det flyg över Atlanten. Jag känner mig inte riktigt förberedd faktiskt. Jag har inte hunnit googla bra tips och jag har verkligen inte hunnit packa. Jag har en väska med mig men det är lite oklart vad den innehåller.

Jag har med mig två uppsättningar gymkläder och en uppsättning löparkläder; jag tänker att det kommer sitta fint med lite träning i hotellgymmet.

Men sedan då? Jo, två par jeans varav ett par är trasiga så de tänker jag lämna där borta eftersom jag hoppas komma hem med ett eller två par nya. Jag har packat några linnen och en kavaj och jag tänker att det är så jag kommer se ut. Jag är rätt bra på att packa minimalt men trots det så använder jag ändå bara hälften. Det kan kanske klassas som någon form av talang.

Mitt största bryderi är vad jag ska ha på mig på måndag kväll; då ska vi på en tvåstjärnig michelinrestaurang. Det finns ju ”bara” några få enstjärniga i Sverige så jag ser fram emot den kvällen och vad den kan bjuda på.

Om det är något särskilt ni vill se eller läsa om från USA så kommentera gärna. Det är så roligt när ni kommenterar, önskar, tycker och tänker!

usa

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
  • Ser fram emot att höra allt kring upplevelse på 2-stjärniga michelinkrogen. Trevlig resa!

    Cindy 2015-10-09 06:59:05
    Svara
  • Vart i USA ska ni? Vilken tvåstjärnig ska ni på? Hur är hotellet, vilket hotell. Vad äter ni och var, Vad handlar ni? Vad tränar du? I stort sett det mesta. Ha en rolig resa och sen när ni kommer hem kan ni jämföra Michelinkrogen med Oaxen, Mattias Dahlgren och Frantzén, som också har två stjärnor 🙂

    Mia 2015-10-08 18:21:26 http://mittalisliv.blogspot.com
    Svara
    • Svar på Mias kommentar.

      Bra grejer Mia! Ja det får vi göra; var ju bara på Matbaren sist – men ser fram emot att prova Matsalen också. Oaxen har jag varit på; en upplevelse!!

      traningsgladje 2015-10-10 13:54:56
      Svara
  • Jag gillar allt som handlar om mat! Ser gärna bilder och rapporter från ställen som ni äter på 🙂

    Annie 2015-10-08 08:48:28
    Svara
  • Om det är nått du ska skriva om från resan? Allt 🙂 Du får till så bra inlägg vare sig du går en promenad utanför hotellet, testar ett nytt frukostställe och kör ett gympass. Och som så många andra fashineras jag av USA och det är kul att se bilder därfirån.

    Trevlig resa!

    Matsdotter 2015-10-08 07:56:43 http://matsdotter.shapemeup.se
    Svara
  • Wow häftigt med michelinrestaurangbesöket! Ha en kul resa.

    Clara Edvinsson 2015-10-07 23:30:26 http://www.claraedvinsson.se
    Svara
  • Vil gjerne se bilder av hvordan det ser ut 🙂

    L 2015-10-07 21:14:08
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!