Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Dagens värsta – och dagens bästa!

Dagens sämsta

> Jag hade en fästing på armen! Den åkte med från skärgården och jag upptäckte den när det kliade under skjortärmen ovanför armbågen. Jag har fästingnoja på grund av en fästing i huvudet när jag var liten, så jag åkte till hälsovårdscentralen idag. Jag hade ingen annan som kunde ta ut den.

> Dagens träning blir bortprioriterad eftersom jag har lite för mycket att stå i. Jag har laddat tvättmaskinen med första tvätten och väskan ska packas om och jag ska skicka iväg lite företagsadmingrejer och så. Så blir det ibland och det är okej om det inte blir för ofta.

> Dagens utelunch smakade halvfabrikat rätt igenom.

Dagens bästa

> Nummer ett på dagens bästa är när jag fick prata träning med Kalle Wahlström i eftermiddags. Jag blev superpepp! Han är en stark citatmaskin och sa så himla många kloka saker som jag ska dela med mig av inom kort, men alltså:

1. Träning är inte krångligt – träning blir krångligt för att folk gör det krångligt. 2. Bra mat är mat som gör dig glad. Dålig mat är mat som ger dig ångest eller som får dig att må dåligt. Jag älskar detta citatet från Kalle!!

> En annan bra sak från idag är att det tog mig exakt två minuter att få bort fästingen på hälsovårdscentralen i Åre. Fästingar från skärgårdsöar ska man se upp med eftersom de ofta bär på smitta och jag är inte vaccinerad.

> Jag har bokat in en frukostdejt på Sannas på Östermalmstorg i Stockholm. Läs också dessa frukosttips i Stockholm!

> Ett nytt avsnitt av Psyketpodden kom ut, som jag genast lyssnade på. Gäst var Sandra Beijer och tidigare gäster har varit till exempel Kalle Wahlström. Podtips!

> Lite nya vinterkläder kom hem till mig idag. Bland annat ett par vintershorts; alltså varma vadderade shorts som man har ovanpå träningstightsen för att inte frysa om rumpan. Hur briljant! Ska visa er lite senare.

> Världen var vit av frost när jag vaknade förresten; och jag fick skrapa rutan. Vintern är på g! Klicka här om du inte heller kan vänta för lite ögongodis!

sara traningsgladje.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Jag håller med Malin, de där älgflugorna är nästan värre. Ja, de bits. Dessutom får man inte tag på dom, de är så platta. En fästing som satt sig sitter ju liksom still 😉

  Nipe 2015-10-06 22:49:00 http://enlitenplatsietern.blogspot.com
  Svara
 • Min sambo jobbar i skogen och jag får plocka fästingar lite titt som tätt på honom. Rekordet var i våras när han hade 5 st på sig samtidigt!

  Kul att du träffat Kalle, han är verkligen så skön i sin inställning!

  Jess 2015-10-06 12:13:21 http://jessansworld.blogg.se
  Svara
 • Nu började jag också tänka på fästingar OCH ÄLGFLUGOR! Googla inte… Bättre att vara ovetande. Brrrrr. Som tur är tänker jag på Kalle W också. Han gör mig på bra humör 😀

  Mia 2015-10-06 06:23:30 http://www.menmia.se
  Svara
 • Hu för fästingar 🙁 Fick också en i somras, i knävecket. Det där ögonblicket när en inser att den där ojämnheten i huden är en fästing är rätt läskigt. Skönt att du fick bort den snabbt!

  Och hurra för Kalle! Känner att han verkligen är en frisk fläkt som behövs i träningsvärlden:-) Matcitatet var fantastiskt och egentligen så himla självklart!

  Charlotta Sofia springer o trimmar 2015-10-05 23:29:12 http://www.springerochtrimmar.se
  Svara
 • Uscha. Fästingar är ett otyg…!!

  Men ska jag vara ärlig får jag numera faktiskt mer ångest över de där äckliga älgflugorna.. Det har ju vingar och flyger, det gör inte fästingar. Än så länge ”tror man inte att de bär på några virus”. Jag är tveksam. Och smått skräckslagen. De är ju så många…. 🙁

  Rund är också en form! 2015-10-05 21:11:51 http://rundarocksaenform.wordpress.com
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!