Charlotte Kallas favorittights

Visst har det inte undgått någon att jag träffade Sveriges populäraste idrottare för ett tag sedan? Och att jag dessutom spelade in en podcast med henne: Charlotte Kalla!

Jag har ett gäng behind the scenes-bilder från den dagen. Vi åt ju tårta och käkade lunch och kollade på en hel del kläder från Craft Sportswear – de har ju sponsrat Charlotte och hela landslaget sedan ett gäng år tillbaka.

Det var kul att se att Charlotte stannade till lite extra länge vid ett par tights – och det är exakt samma tights som jag själv gillar. Ni vet, de mönstrade tightsen i grått och svart som jag har på mig lite nu och då.

Charlotte hade galet mycket väskor med sig upp till Craft den där fredagen då vi sågs; hon kom precis från några dagars skidåkning i Torsby och skulle sedan ta tåget vidare upp till Sundsvall. Med sig hade hon två par skidor, ett gäng stavar, stor resväska, ryggsäck och en hel del annat. En sak från Craft ville hon ha med sig på en gång, trots att väskorna var fullpackade – och det var just dessa tights!

Tightsen är himla mjuka och sköna och passar till all form av fysträning eller gymträning. Jag skulle inte springa i dem, de är inte riktigt gjorda i sådant material och när jag springer föredrar jag en lätt kompression i tightsen som kramar till musklerna i benen. Men; alla andra gånger så använder jag gärna dessa.

Här är samma tights fast i färgen brisk (blå)!

…och här är en närbild på mönstret!

sara traningsgladje.se sara rönne traningsgladje.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!