Stockholms skärgård

En av de saker jag verkligen ville göra i höst var att åka ut till Stockholms skärgård. I drömmen såg jag framför mig en disig oktoberdag med en rungande höststorm. En bastu med fönster mot havet där vågorna slog mot klipporna och trots att vädret var misär så skulle det vara varmt i hjärtat.

Just nu är jag på väg ut till en skärgårdsö och det är en strålande vacker höstdag. Jag tror det blir ganska så bra det med!

Det kommer bli ett 24 timmar skärgårdsretreat med två före detta kollegor och sist jag träffade dem var en fantastisk vårvinterhelg i Åre. En av dagarna under den helgen var faktiskt en av vintersäsongens allra bästa dagar: vi åkte en pistad offpist till Huså och fick en hisnande färd tillbaka.

Den helgen lärde jag mig också att crawla – 30 minuter tog det och det allra bästa knepet ever är att ändra fokus på att det är svårt till inställningen att det är enkelt.

De drygt 30 timmar jag har spenderat i Stockholm sedan jag kom hit har som vanligt gått i ett: i torsdags kväll träffade jag min kompis Ella för burgarmiddag – och så spelade vi in en pod om vänskap; för varför är det så svårt med vänskap? I fredags morse hade jag ett tidigt morgonmöte med Metro och sedan jobbade jag lite och fixade fransarna på lunchen. På eftermiddagen kom Annika förbi och vi tog ett promenadvarv runt Kungsholmen och när det blev kväll hade jag samlat ihop nästan 30 000 steg.

Och nu är det lördag morgon och jag är på väg mot havet. Vad gör du idag?

saltsjöbaden saltsjöbaden

Jag är uppvuxen vid havet – här i Saltsjöbaden i Nacka utanför Stockholm

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Jag har precis kommit hem från ett dygn i Östgötaskärgården.. Sååå härligt 🙂

  Matsdotter 2015-10-04 16:21:46 http://matsdotter.shapemeup.se
  Svara
 • Himla bra idé tycker jag! Hoppas ni fått lite vindpisk och regn de sista timmarna då, så får du det bästa av två världar 🙂

  Jag spenderade lördagen med lugn långfrukost, innan vi åkte till landet för att dra upp båten. Jag transportlöpte sista milen och passade på att bubbla över av vacker höstskog, spelade ingen roll att benen var tunga! Sen blev det burgarmiddag och hem för att se sista avsnitten av The Fall. Perfekt lördag!

  Katta 2015-10-04 09:58:07 http://www.bucketlife.se
  Svara
 • Vackra bilder! Hoppas att din skärgårdshelg blev riktigt mysig 🙂

  Sara Borg 2015-10-04 08:12:26 http://saraborg.blogspot.se
  Svara
 • men din powerwoman! vad får du energin från va? 😉 härligt iallafall! många bollar i luften, så ska det vara. Kram!

  ISA 2015-10-03 19:32:36 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Ligger i soffan i stugan. Brakförkyld. Tjoho. 🙂

  Hasse 2015-10-03 12:17:18 http://www.hassegustafsson.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!