Digitala medier

Jag har, väldigt otippat och väldigt kul, min mest intensiva föreläsningsperiod på jättelänge. Framförallt är det digitala medier jag pratar om inför publik. Det har mycket med mitt turistjobb här uppe i Åre att göra, men också med mitt bloggjag vilket ger mig extra mycket skäl att stå där framför människor och prata om det jag pratar om.

Min senaste föreläsning som var alldeles häromveckan handlade mycket om digitalt innehåll. Jag skrev lite om just innehåll i min bloggpost med rubrik bli en bättre bloggare.

Jag kan också tipsa om att lyssna på Better Bloggers podcast och avsnittet med Sandra Lundin. Sandra säger också en hel del vettigt om hur man bygger upp en blogg med innehåll.

Idag ska jag föreläsa om vår digitala omvärld på nytt. Denna gång i något komprimerat format under en lunchföreläsning. Det är svårt att inte breda ut sig – det finns ju så mycket att prata om!

paris sara

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Så roligt för dig, jag slår vad om att du har mycket klokt och kunnigt att berätta om! Tack också för att du delar med dig av bra bloggtips som Sandra och Better Bloggers – sådana referenser sätter kvalitetsramar vad gäller bloggvärlden. Topp!

    Sanna Rosell 2015-09-01 21:56:05 http://www.sannarosell.se
    Svara
  • Men så kul! Lova att säga till om du har någon liknande föreläsning i Stockholmstrakten 😀

    Stina - Tillvaron.se 2015-09-01 20:15:14 http://tillvaron.se/stina
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!