Hej september!

Hej september – vad kul vi ska ha tillsammans. Det kommer bli många timmar utomhus eftersom jag och Hazel ska hänga rätt så mycket hela hösten. Det är därför jag kittat upp mig med ett till par gummistövlar.

September är obeskrivligt vacker. Som en lisa för själen med sitt lugn och det skådespel naturen bjuder på. Tunga moln som hovrar halvvägs upp på berget om morgnarna, och det skimrande färgprakten som fjällbjörkarna bjuder på lite längre fram.

Augusti känns evighetslång. Det var ju jättelänge sedan vi vandrade Hälsingeleden en otroligt vacker och solig sommardag. Några dagar senare var jag i Borås och efter det hade jag en himlans fin Stockholmsdag. Det var en intensiv vecka där i början som också innehöll världens finaste solnedgång på Tylösand och sedan fick jag en till på Sjön i Jönköping.

Augusti har varit en stor skördemånad också. Jag har plockat hjortron och blåbär och ätit gurkor från altanen i Hälsingland. Jag har hela frysen full med jordgubbar och både lingondricka och saft på vinbär.

Jag har också sprungit en del. Bland annat ett långpass på 30km och ett kortare långpass till Blåhammaren.

Det har varit en fin och alldeles fantastiskt solig augusti som gjorde den här sommaren lite extra lång.

Ullådalen Åre www.traningsgladje.se St Olavsleden Karl Johans väg www.traningsgladje.seBromma flygplats www.traningsgladje.se Solnedgång Salt Tylösand www.traningsgladje.seRestaurang Sjön Jönköping - Sjönt www.traningsgladje.se Ringblommor www.traningsgladje.seSimning www.traningsgladje.se Chiapudding www.traningsgladje.seUllån Åre www.traningsgladje.se Hjortron www.traningsgladje.seVertical K Åre www.traningsgladje.se Skärmflyg www.traningsgladje.seRundhögen Blåhammaren www.traningsgladje.se Ridvadet Ottsjö www.traningsgladje.seSara träningsglädje www.traningsgladje.se Åre www.traningsgladje.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!