Solnedgång på Salt

För fjärde gången den här sommaren såg vi solen gå ner i havet på Restaurang Salt i Tylösand, en av mina allra bästa sommarfavoriter. Det var den sista gången vi var där i den här skepnaden. Den 29 augusti stänger Restaurang Salt för att flytta lite högre upp på stranden och kanske bli en permanent restaurang. Här kan jag tänka mig att sitta och se ut över havet när vinden viner och hösten stormar.

För fjärde gången den här sommaren valde jag kalixlöjrom till förrätt följt av pocherad torsk med tryffelhollandaise. Det går inte att beskriva hur gott!

När solen tog sina sista suckar före doppet i havet samlades alla människor vid strandkanten, på klipporna eller på terassen för att ta del av skådespelet. Man kan aldrig få för många solnedgångar i sitt liv.

Salt i Tylösand är nog mitt absolut bästa tips på restaurang i Halmstad. Tätt följt av Pio (en del av Pio Country Club) och Riccardos glass ute i Möllegård.

I city kan man äta bra lunch på Spis & Deli (Lilla torg) som har lite juicer, raw food, annan fika och världens godaste surdegsbröd som bakas av bagarna på Feldts. Det är för övrigt till Feldts (Karsten Rönnowsgatan) man ska gå om man vill köpa nybakat bröd eller bullar.

Skönaste uteserveringen för en fika är Espresso House inne i Drottning Kristinapassagen – eller Tillsammans nere vid Nissan alternativt Söderfamiljen lite längre bort längs Nissan mot havet.

Halmstad kan även vara den bästa träningsstaden i Sverige: om sommaren ska du åka till Brottet för att simma gratis i de långa utomhuspoolerna. Eller spring längs Prins Bertils stig eller på Galgberget. Sköna cirkelpass med mer styrketräning får du till genom att hänga i utomhusgymmet i Slottsmöllan eller det nya utomhusgymmet vid Galgberget bort mot Wapnö.

Solnedgång Salt Tylösand www.traningsgladje.se Solnedgång Salt Tylösand www.traningsgladje.seSolnedgång Salt Tylösand www.traningsgladje.se Solnedgång Salt Tylösand www.traningsgladje.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
  • Vackert beskrivet och fantastiskt vackra bilder.
    Vilket skådespel naturen ger, helt gratis <3

    Madelaine 2015-08-15 12:10:04 http://www.foodclean.wordpress.com
    Svara
  • Anna: jaaa det borde du verkligen!!

    Nipe: yes! 🙂

    Anneliten: valde att lägga dem där eftersom jag inte ville tynga ner bloggen – när jag lade bilderna direkt i bloggen så var jag tvungen att kompromissa på bildkvaliteten. via flickr (jag lägger in en länk i inlägget) kan jag spara bilderna i tyngre versioner. sparar och sorterar dem fortfarande på dropbox också! tusen tusen tack!!

    Mari: ja helt galet

    Alex: vet du, han berättade precis att han pratat med en tjej i östersund men först nu trillade poletten ner. hoppas du får precis lika kul, om inte ännu roligare, än du förväntar dig!! 🙂 🙂 🙂

    Sara 2015-08-14 23:29:35
    Svara
  • Nästintill overkligt magiskt vackert.

    Vet du- jag ska åka på träningsresan med sts och din sambo:)
    Faktiskt hans förtjänst att jag till slut fick plats:)
    Så himla kul!!!
    Överpeppad. Håller tummarna att de inte blir regn hela veckan, härhemma ska de ju bli supersommar!
    Well. Alperna. Som jag längtar.

    Ha en fin helg!

    alex 2015-08-14 21:20:24 http://www.alexochcarin.wordpress.com
    Svara
  • Så fantastiskt vackert.

    Mari 2015-08-14 20:43:31 http://Www.doitforyourself.shapemeup.se
    Svara
  • Blir lite nyfiken på flickr som jag ser att du använder. Behöver ordna mina bilder. Har du kanske skrivit om det någon gång?

    Som alltid så tar du helt fantastiska bilder!

    anneliten 2015-08-14 17:42:13 http://annelitenmottanteliten.blogspot.com
    Svara
  • Ja, brödet på Spis&Deli är ju galet gott! Då vet jag att det är Feldts jag ska gå till nästa gång jag kommer till Halmstad.

    Nipe 2015-08-14 10:27:18 http://enlitenplatsietern.blogspot.com
    Svara
  • Fantastiskt vackert & många bra tips om jag reser dit. Mannen är i Halmstad & jobbar titt som tätt så jag borde försöka komma loss & åka med.

    Njut av din sommarstad!
    Kram

    Anna - Trend o träning 2015-08-14 07:10:10 http://healthyliving.se/trendotraning
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!