Hej Borås!

Det är lyx att njuta av så pass fint väder att nästan hela dagens möten och arbete kunde göras utomhus. I sol. Med kaffekopp. Och grekisk sallad med tzatsiki. Mindre lyxigt är det att jag vände och vred på mig till långt efter kl 02 inatt med jordens insomnia. Ibland somnar jag hur snabbt som helst, och ibland bara går det inte.

För det mesta när jag är i Borås är det skjuts från tågstationen eller flygplatsen direkt till ett mötesrum och sedan hem igen, men den här gången har jag både extra dag och ingen bil så jag promenerade runt mellan jobb och hotell och fick några nya vyer att fylla kamerans minneskort med.

I eftermiddags hade jag tänkt träna om hotellet haft ett gym, men det blev fler jobbtimmar istället. Det är härligt att få gjort klart idag sådant som jag lätt skulle kunna skjuta upp till någon annan dag.

Borås www.traningsgladje.se Borås www.traningsgladje.se Borås www.traningsgladje.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Välkommen tillbaka till textilstaden!

    Malin 2015-08-11 19:50:58
    Svara
  • Jennie: tack så mycket! sådan ”lunk” du beskriver är alldeles utmärkt tycker jag!!! kram!

    Sara 2015-08-10 23:22:02
    Svara
  • Välkommen till Borås! Om jag hade varit modigare och lite mer motionerande (och inte en sån där som kämpar sig fram i lunk mellan tre lyktstolpar och går mellan två för att få ihop fem kilometer) så hade jag kanske vågat bjuda med dig på en lunktur i nåt spår. Hoppas att Borås har kunnat erbjuda dig bra dagar.

    Jennie 2015-08-10 21:27:01
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!