På fjället

Det finns en faktor som styr över allt annat i fjällen och det är vädret. Är det klart och fint vill jag ta mig upp mot fjälltopparna. Är det regnigt och molnen hänger tungt vill jag springa här nere i dalen. Till exempel.

Imorse kom min kollega med mössa och vantar. I grannbyn Vallbo fick de skrapa bilrutorna alldeles nyligen. Men när jag gick hem från jobbet var den tunna dunjackan utbytt mot linne och på Åresjön såg jag flera som paddlade sup. Det var sommar.

Jag satte mig på balkongen med en latte och lyssnade på Studio Ett och funderade på vad jag skulle göra av eftermiddagen. Jag ville upp på fjället men saknade en stadig plan.

Efter ett tag kom jag fram till att en alldeles lagom utflykt var att ta mig upp till Ullådalen och den lilla stentoppen som ligger alldeles där liften tar slut och snett upp till höger. Jag tog med mig ett gummiband i min ryggsäck för att kunna göra lite styrkeövningar där uppe men myggen jagade ner mig så det blev inte mycket med det.

Men en fin eftermiddagstur blev det i alla fall. Och till på köpet har jag kommit på en annan riktigt fin grej som jag ska se till att göra denna vecka.

Ullådalen Åre www.traningsgladje.se Ullådalen Åre www.traningsgladje.seUllådalen Åre www.traningsgladje.se Ullådalen Åre www.traningsgladje.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
  • […] Jag är inte så himla nöjd med att det redan är helg men it is what it is och det var ju trots allt evigheter sedan jag gjorde det här. […]

    På resa - Träningsglädje 2015-08-08 08:32:03 http://www.traningsgladje.se/2015/08/pa-resa/
    Svara
  • Du är för underbar. Du är för härlig. Du är för jäkla bra! Du får mig att tänka en extra gång ibland. Så inspirerande!

    Kram

    vicky 2015-08-04 21:03:20 http://thechillow.blogg.se
    Svara
  • Fjäll alltså. Blir bara mer och mer kär i de där bergen. Om några år kanske jag kan bo närmre dem – Norrköping är så platt! Tills dess får jag resa dit och ha dem som livgivande kontraster – fint det med 🙂

    Katten - Bucket Life 2015-08-04 12:16:12 http://www.bucketlife.se
    Svara
  • Vackert <3

    Mari 2015-08-04 08:24:24 http://www.doitforyourself.shapemeup.se
    Svara
  • Det låter helt fantastiskt! Själv ”njöt” jag av ljud från bilar, tåg, cyklar, morgonlöpare och flanerare blandat med mängder av avgaser under min korta promenad till jobbet. Men solen sken och fåglarna kvittrade nånstans i fjärran 🙂 Och jag slapp mygg 🙂 Allt gott! Kram!

    Jessica Sundberg 2015-08-04 07:55:31 http://attlevasunt.se/
    Svara
  • Pilla: idag var det magiskt (minus mygg)

    Anna: jag lovar!

    Sara 2015-08-04 00:05:51
    Svara
  • Åh så härligt & vackert! Du får mig att längta tillbaka till Jämtland. Hälsa fjällen från mig <3

    Anna - Trend o träning 2015-08-03 22:27:41 http://trendotraning.se
    Svara
  • Du ser ut att ha det riktigt härligt där uppe i norr!

    pilla 2015-08-03 21:30:52 http://runwayp.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!