Om att springa långt

I eftermiddags kom Gax-Staffan förbi och vi passade på att spela in ett podavsnitt om löpning, och mer specifikt om att springa långt – dessutom var även de snabba fötterna med. För att springa långt, ja det gör vi alla tre. Staffan är precis som vi också ett stort fan av Prins Bertils stig och springer långt på just denna stig för jämnan. Häromdagen drog han av 40 km före frukost – han tränar inför ett lopp på 26 mil som går av stapeln i augusti.

I podden pratar vi om att springa långt. Vad är långt? Är längre alltid bättre? Och vad händer inuti oss när vi springer långt. In och lyssna, här kan du lyssna direkt via datorn – annars söker du på Träningsglädje TALKS i din podcastapp!

Jag har hunnit göra 60 podavsnitt med rätt många hundratusen nedladdningar. Pod är riktigt kul faktiskt, men – det kräver uthållighet. Lite som med långlöpning. Bland de 60 avsnitten finns ett gäng som handlar om löpning faktiskt. Och fler kommer det förmodligen att bli.

Lite off-topic, men roligt ändå – är att de avsnitt som heter ”stora frågepodden” (jag har två sådana avsnitt, gjorda med ett års mellanrum) är de allra mest nedladdade. Det är sådant som förvånar och som ger rätt mycket insikt, när man analyserar mönster, trafik och nedladdningar och sådant.

träningsglädje pod

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
  • […] Springa långt […]

    Veckans bloggsvep | HEALTHY LIVING 2015-07-28 12:08:04 http://www.healthyliving.se/blog/veckans-bloggsvep-2/
    Svara
  • Bilden! Helt underbar!Jag som drömmer om ultralöpning ska absolut lyssna på detta avsnittet!

    Nellie 2015-07-27 23:13:50 http://www.flyinghippo.se
    Svara
  • Camilla: ja gör det!

    Mari: yes!!

    Lina: det är musik som jag köpt från något som jag tror heter envato market, där kan man köpa musik och jinglar och lite allt möjligt – för att använda i kommersiella syften. jag minns inte riktigt vad denna heter eller vem som gjort den, men den ligger under kategorin ”inspiration and happiness” – tillsammans med hundratals andra. men jag fastnade för denna – och kul att du också gjort det!!

    Sara 2015-07-27 20:24:26
    Svara
  • Hej Sara!
    Den ska lyssnas på snarast : )
    Har tänkt fråga så länge: Vad är det för helt underbar låt du spelar som intro och ibland avslutningr?
    Passar på att tacka för en trevig och inspirerande blogg! Hittade bl a Prins Bertils Stig via dig och den var väl värd sitt besök!
    Bästa hälsningar Lina

    Lina 2015-07-27 19:55:33
    Svara
  • Intressant. Måste lyssna =)

    Mari 2015-07-27 09:56:02 http://www.doitforyourself.shapemeup.se
    Svara
  • Härligt, då måste jag lyssna när jag åker till jobbet idag!

    Camilla 2015-07-27 06:25:14 http://camillatranar.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!