Bästkusten

Jag älskar Sverige. Hela Sverige. När jag åker norröver kan jag förundras hur fullkomligt fantastiskt den norrländska landskapet är, när jag är i Skåne är det så himla otroligt hur mycket vackert som kan rymmas på ett enda ställe för att inte tala om Stockholms skärgård som är helt makalöst fint. Halland är ljuvligt med alla sina stränder och västkusten lite länge norrut är häftig med alla klippor och kobbar och skär.

Det finns så mycket som är så himla fint och jag kan bara inte med att säga att ”det här är Sveriges vackraste plats” för det finns så mycket som kvalar in på den listan att det är sanslöst att vi kan bo såhär fint.

Idag var vädret lite ruggigt så efter en kort morgonjogg följt av längre frukost vi tog en tur till Tjörn med uppdrag att hitta ett mysigt café någonstans längst ut vid kusten. Vi hittade inget där, så vi åkte till Hjälteby och Sundsby gårdscafé istället. Och på vägen hem körde vi inom Stenungsund och köpte skaldjur.

Solen sprack upp och vi begav oss till vattnet där triathleterna i gänget simmade medan vi andra satt och hade det fint på en sten.

Lite senare dukades skaldjursplatån fram, komplett med ostron och allt. Sedan förflöt i vanlig ordning timmarna i goda vänners lag. Himla fint alltså.

Bohuslän www.traningsgladje.se Bohuslän www.traningsgladje.seBohuslän www.traningsgladje.se Bohuslän www.traningsgladje.seBohuslän www.traningsgladje.se Bohuslän www.traningsgladje.seBohuslän www.traningsgladje.se Bohuslän www.traningsgladje.seBohuslän www.traningsgladje.se Bohuslän www.traningsgladje.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
  • […] jag gjort allra mest är nog olika utflykter. Som till Kosta Boda, och till Öland. Och till Bohuslän och Marstrand. Och till Skärså. Och till Båstad. Och så dagar som […]

    Hej augusti! - Träningsglädje 2015-07-31 19:06:43 http://www.traningsgladje.se/2015/07/hej-augusti/
    Svara
  • Saknar dig!! Och som vanligt har du helt rätt. Minns när jag och min bästis bilade upp till Särna, fjällvandrade och sen åkte vi ner till Öregrund och vidare söderut – vi konstaterade att Sverige är otroligt vackert i alla sina delar. Och jag håller med Jeanna – de ljusa kvällarna. Det är det bästa av allt!

    Katten - Bucket Life 2015-07-25 23:21:38 http://www.bucketlife.se
    Svara
  • Håller med. Det rymmer så mycket i vårt land. Plus älskar de ljusa kvällarna. Skulle inte byta ut dem mot nåt!

    jeanna 2015-07-23 17:18:37 http://minatraningstajts.wordpress.com
    Svara
  • Så är det verkligen..! Så mycket vackert i vårt avlånga land. Behöver man inte välja, ska man inte göra det, utan försöka uppleva så mycket så möjligt. 🙂

    Kram M

    Rund är också en form! 2015-07-22 21:45:17 http://rundarocksaenform.wordpress.com
    Svara
  • Du har så rätt, Sverige är fantastiskt med många vackra områden!
    Bilderna fick mig verkligen att längta efter kust och skaldjur 🙂

    Katrin 2015-07-22 20:52:26 http://www.katrinsaventyr.wordpress.com
    Svara
  • Håller med. På sommaren är jag helst hemma i Sverige, oavsett väder. Den här sommaren har vi verkligen upptäckt vårt vackra land – från Skåne till Lappland. Västkusten ser också härligt ut. Fortsätt njuta!

    Kram

    Anna - Trend o träning 2015-07-22 12:05:45 http://trendotraning.se
    Svara
  • jag tänkte detsamma när jag precis publicerade ett inlägg om Storforsen. =)

    Mari 2015-07-22 08:42:59 http://www.doitforyourself.shapemeup.se
    Svara
  • Så himla härligt! Sverige är fantastiskt !

    Camilla 2015-07-22 06:19:32 http://camillatranar.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!