Bohuslän

Vi stannade till i Varberg på vägen till Bohuslän. Promenerade en sväng vid vattnet och köpte bröd och bullar från Kustbageriet. Jag konstaterade att jag nog skulle trivas himla bra i Varberg, om det nu inte var för att jag trivs så himla bra i Halmstad, Åre, Hälsingland och Stockholm.

Lite senare passerade vi Göteborg och körde så småningom förbi kobbar och skär i det förändrade landskap som så tydligt är Bohuslän för mig. Tjörnbron tornade upp sig. Vi parkerade bilen hos Åsa och Viktor vid ett idylliskt hus ett stenkast från havet. Sedan grillade vi gott; kött, korv, grönsaker och grapefruit. Och så satt vi många timmar vid bordet och pratade om vintern.

Bohuslän www.traningsgladje.se Bohuslän www.traningsgladje.se

Bohuslän www.traningsgladje.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Nästan alltid när jag är nånstans tänker jag: undrar hur det skulle bli om jag flyttade hit? Det är alltid så spännande att se livet på en plats framför sig tycker jag. Vad skulle bli annorlunda, vad skulle inte, vad skulle jag göra, vad finns för särskilt här att utnyttja osv.

    jeanna 2015-07-23 17:20:14 http://minatraningstajts.wordpress.com
    Svara
  • […] Sara som jag tycker är en fantastiskt bra på att fånga tillfället på bild. Inspireras massor av Sara på många olika i sätt och ett av dem är hennes förmåga att se detaljerna som gör bilden […]

    SEMESTER PÅ VÄSTKUSTEN | EHRNHOLM.SE – En aktiv livsstil 2015-07-22 14:17:29 http://ehrnholm.se/2015/07/22/semester-pa-vastkusten/
    Svara
  • Älskar den där bästkusten alltså!
    Tänk att få sitta med dig en hel kväll & blicka framåt, har ett sug efter det!
    Hur var grillad Grape då? Låter himla intressant.
    kram!

    Katten - Bucketlife 2015-07-21 14:28:59 http://Www.bucketlife.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!