Med sko på bara ena foten

När man gör någonting väldigt mycket, då slutar allt det andra att liksom existera. Jag har den senaste veckan sprungit väldigt mycket, och i princip alltid tagit en fika på mysigt gårdscafé eller liknande efteråt. Eftersom det blivit en så tydlig kombo finns det inte på världskartan att jag inte skulle åka på fikautflukt om jag inte sprungit innan. Det har ingenting med att vara nyttig eller så att göra, det har bara blivit en vana. Att ”bara” åka och fika känns som att bara gå halva vägen. Som att bara ha sko på ena foten.

Igår sprang jag inte en meter. Och jag fikade därför inte på något kul ställe. Jag satte mig på Espresso House för att jobba i några timmar innan jag läste böcker på balkongen.

Idag styr vi mot Bohuslän och häng med härliga vänner. Vi kommer säkert att hinna med en och annan löptur och jag ser fram emot att fota sommaren från den delen av västkusten där jag spenderade alla mina somrar som liten.

Alvar Öland www.traningsgladje.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Vilken fin sommarbild!

    Erica - Stuga på fjället 2015-07-20 20:48:30 http:///www.stuganpafjallet.se
    Svara
  • Åh, väntar på västkustbilder och berättelser!
    Välkommen till ”min” (och såklart din) sida. 🙂

    Kram M

    Rund är också en form! 2015-07-20 19:22:14 http://rundarocksaenform.wordpress.com
    Svara
  • Hehe, jag tänker lite samma med det här träningsaktiga modet som råder. Alltså att man går runt träningskläder för att det är snyggt (och ja, skönt). Skulle aldrig kunna göra det för det är ju liksom förknippat med träning… Men alla är vi ju olika tack o lov 🙂

    Träningsblogga - Ida 2015-07-20 09:50:49 http://traningsblogga.se
    Svara
  • Wow! Vilken härlig klänning, superfin på dig!

    Paula 2015-07-20 09:23:33 http://livehealthier.blogg.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!