Kosta Boda Art Hotel

Vi är på Kosta Boda Art Hotel och ser fram emot två nätter i sköna sängar och med gudomlig frukostbuffé. Att maten är bra vet vi redan; lunchen var fantastisk med härliga smaker och lax i mängder av variationer. När jag lagt på pestobakad lax på tallriken och inkokt lax och laxsallad och lite skagenröra så gick jag runt bordet och såg att där fanns mer mat att välja bland. Som pricken över i serverades ostkaka – vi är ju i Småland!

Efter lunchen gick vi omkring i outletbutikerna som ligger nära; det fanns mycket att fynda men jag gick därifrån tomhänt. Jag hade gärna fyllt alla mina skåp med överdådiga glas, allra helst mäktiga rödvinsglas men jag kanske tittar med andra ögon imorgon. Här finns också en del klädesoutlets med kända varumärken inom sport och skor och annat.

Lite senare gick vi ner till spa-avdelningen. Jag tog med mig en bok och låg och läste och nu snart väntar middagen.

Hela hotellet är fyllt med glaskonst; handfaten är av glas och kaklet i badrummen är av glas. Överallt står glaskonstverk och tallrikarna vi äter på är gediget glas. Utanför rummen är rumsnumren på glas och ikväll ska jag sippa drinkar i den flera ton tunga glasbaren.

Imorgon ska jag springa. Jag har googlat sönder nätet efter jakt på finaste stigarna. Här på hotellet finns också gym och en gruppträningssal för den som vill köra klasser inomhus. Det går ingen nöd på oss!

Kosta Boda Art Hotel www.traningsgladje.se Kosta Boda Art Hotel www.traningsgladje.seKosta Boda Art Hotel www.traningsgladje.se Kosta Boda Art Hotel www.traningsgladje.seKosta Boda Art Hotel www.traningsgladje.se Kosta Boda Art Hotel www.traningsgladje.seKosta Boda Art Hotel www.traningsgladje.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Ser så vackert ut, hoppas du hittade sköna stigar också. Var är klänningen från? Soooo fresh 🙂

    Katten - Bucket Life 2015-07-14 15:58:24 http://www.bucketlife.se
    Svara
  • Hej

    Om du är i Kosta och letar bra spår att springa så vill jag rekommendera Växjös Trestugespår. Det är en varierad o bitvis kuperad 11 km skogsslinga. Startar du vid VAIS-torpet så finns bra parkering, vatten, bänkar, mm. VAIS ligger vid infarten till Växjö om man kommer från Kosta.

    Med vänlig hälsning,
    Martin, Växjö

    Martin 2015-07-14 08:05:09
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!