Skärså

Saker jag gjort sedan sist, förutom att publicera en film? Det är en hel massa! Besiktigat min bil svintidigt en morgon, till exempel – och stressats lite av att den gått 250 mil över servicerekommendationen. Och så har jag friröntgat min hund för att få ett obligatoriskt ok på friska och hela höfter, men precis fått ett samtal om att vi måste göra om allting eftersom det blev tekniskt fel på bilderna så de är inte officiellt godkända.

Jag har jobbat jättemycket med nya och befintliga uppdrag. Till exempel har jag fått äran att producera en podcast och första avsnittet gjordes i tisdags. Jag har firat min mamma som fyllt år med en härlig kväll i skärgården. Vi har druckit vin till sen kväll och sedan gått upp några timmar för tidigt för att grädda kalljäst bröd på morgonen och svänga ihop en gräddig tårta till frukost. Sedan körde jag 80 mil ovanpå det. Jag har haft ett himla kul möte med en tjej som startar upp typ världens roligaste företag. Jag har suttit jättelänge i bilkö i Stockholm och svurit lite över det och genast längtat till bergen, skogen och havet. Och jobbat lite mer.

Men, nu är det helg och den är extra lång för på måndag checkar vi in på spa. Innan dess blir det fest och backintervaller.

Födelsedagskvällen som jag nämnde spenderades i Skärså i skärgården utanför Söderhamn. Ungefär hur fint som helst. Vi åt på Albertina och jag valde räkbakelse till förrätt, lax till varmrätt och chokladtårta till efterrätt. Solen sken och det mesta var sådär allmänt härligt!

Skärså www.traningsgladje.se Skärså www.traningsgladje.se

Skärså www.traningsgladje.se Skärså www.traningsgladje.se

Skärså www.traningsgladje.se Skärså www.traningsgladje.se

Skärså www.traningsgladje.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
  • […] Träningsglädje om Skärså Jag spratt nästan till när jag såg att Sara Rönne aka Träningsglädje hade skrivit ett inlägg om Skärså, det lilla fiskeläget som min farmor är född och uppvuxen i. Sedan min farmor gick bort i höstas har jag längtat lite extra dit, trots att jag bara varit där en gång tidigare som sjuåring. Saras bilder spädde verkligen på längtan och jag hoppas innerligt att vi kan åka dit i sommar. […]

    Fem läsvärda blogginlägg - StinaStina 2015-07-15 07:07:41 http://tillvaron.se/stina/fem-lasvarda-blogginlagg
    Svara
  • Jaha, ok. Då är det ju (ännu) mer frustrerande…. 🙁

    Rund är också en form! 2015-07-11 10:52:58 http://rundarocksaenform.wordpress.com
    Svara
  • Rund: vi såg allt på bilderna och det ser ok ut men det blev fel med märkningen efteråt och de är inte officiellt godkända… :/

    Katrin: ja det är fint – SVERIGE ÄR FINT! och – tack!!

    Sara 2015-07-10 23:17:59
    Svara
  • Dina bilder fick mig att längta till kusten, såg otroligt härligt ut. Grattis till podcastjobbet, spännande!

    Katrin 2015-07-10 22:22:31 http://www.katrinsaventyr.wordpress.com
    Svara
  • Ser helt fantastiskt ut!!
    Men trist att röntgenbilderna inte blev bra. Men det är ju (såklart) värt att göra om dem och veta att allt är ok. 🙂

    Kram M

    Rund är också en form! 2015-07-10 18:59:12 http://rundarocksaenform.wordpress.com
    Svara
  • Stina: åh! det är så himla fint där!! så idylliskt!!

    Sara 2015-07-10 16:21:47
    Svara
  • Men åh, Skärså! Min älskade farmor var född och uppvuxen där. Jag har varit där en gång som barn men sedan min farmor gick bort förra året har känt en enorm dragning till att besöka Skärså igen och har planerat att göra det i sommar och också äta på Albertina. Så himla kul att se, nu längtar jag ännu mer!

    Stina - Tillvaron.se 2015-07-10 16:12:48 http://Tillvaron.se/Stina
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!