Jordgubbar

Jordgubbar. Alltså jag älskar jordgubbar. De flesta i min nära omgivning vet om det, och säger inget om att jag köper låda på låda. Jag tror inte att det finns något bättre än jordgubbar faktiskt. Till frukost, till lunch, till middag, till efterrätt.

Det finns några jordgubbsgrejer jag inte gillar ett dugg; till exempel jordgubbsglass eller jordgubbar med mjölk. Glassen är för det mesta syntetisk (tipsa gärna om riktig jordgubbsglass som är god om du vet någon!) och jordgubbar med mjölk är en waste på jordgubbar.

På min frukosttallrik för några dagar sedan låg naturell yoghurt, flingor från Paulún och färska jordgubbar och hallon. På min frukosttallrik imorse låg chiapudding med jordgubbstopping, tillsammans med två ägg och en latte.

På min önskelista står rårörd jordgubbssaft. Jag fick en liten lyckodos när jag insåg att jag har en flaska kvar av mormors rårörda hallonsaft i min frys i Stockholm. Tänk om det är lika gott med rårörd jordgubbssaft?

Jordgubbar www.traningsgladje.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
  • Om du någon gång hamnar i en stad där Amorino finns ( t.ex. Paris, London eller Berlin) så kan jag varmt rekommendera deras jordgubbsglass! Och alla andra smaker också för den delen, här snackar vi äkta vara och äkta smak. Bästa glassen jag vet! Är på väg till Paris i detta nu och känner att 30 graders värme och närheten till Amorino kommer att blir en fin (och lite lite farlig) kombination.

    Rebecka 2015-06-23 15:13:56
    Svara
  • Håller med på alla punkter! Mjölk är slös, men grädde funkar 🙂 Och hemmagjord glass! Jag har jordgubbar till allt och låter inte prislappen hindrar mig under den korta tid de finns! Älskar jordgubbar till mat också! Äter alltid jordgubbssalsa till grillbiten på sommaren. Så. Himla. Gott.

    Anna (orka mera) 2015-06-23 13:43:32 http://Piggelina.se
    Svara
  • Jag älskar också jordgubbar och äter en låda om dagen vid den här tiden på året. Gillar dem på alla sätt och till det mesta. Som de är med grädde eller med mynta och lime i juice är är bäst. På kvällen gör jag egen glass med jordgubbar, fryst banan och en liten sked holistics proteinpulver (ger fluff). Helt otroligt gott.

    jeanna 2015-06-23 13:18:28 http://minatraningstajts.wordpress.com
    Svara
  • Åh, jag skriver under på det här med att man kan äta jordgubbar till frukost, lunch, middag och efterrätt. Även som nattmacka och godis. Men inte med mjölk. Måste gå och handla mig en liter bums! 🙂

    Elna 2015-06-23 12:43:25 http://www.healthyliving.se/formcykel
    Svara
  • Hihihi! Sara, tjejen som lärde mig äta jordgubbar till lax! Japp, gott som tusan, till allt!

    Pernilla 2015-06-23 11:22:42
    Svara
  • Spot on!
    Jag håller med på alla punkter! 🙂
    Äter lätt en låda rakt upp och ned och nej jordgubbsglass är inte gott och med mjölk, inte heller fattat grejen men sen gillar jag inte mjölk generellt så kanske är därför 🙂

    Jordgubbssmoothie är däremot en riktig favorit, god kombo med lime och äpplejuice!

    Erika 2015-06-23 09:50:27
    Svara
  • Riccardos i Möllegård strax norr om Halmstad har ju världens bästa jordgubbsglass!

    Marina 2015-06-23 08:14:11 http://mindrefett.blogspot.se
    Svara
  • Håller med om att jordgubbar är fantastiskt gott! Älskar att äta med grädde eller baka jordgubbskakor. Och förstås äta som de är!

    Marja - Baka Sockerfritt 2015-06-23 08:13:04 http://bakasockerfritt.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!