Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Sommarminnen

Det är ju torsdag och då ska vi kastas tillbaka i en sedvanlig throwback Thursday. Som den här dagen i juli som ser alldeles solig och jättevarm ut! Eller när blixten slog ner – satan i gatan vad det regnade den gången!

I början av juni var grönskan slående uppe i Åre när vi gick runt Totthummeln första gången. Den 1 juli var det så grönt så det gjorde ont i ögonen när jag hittade stigen runt Totthummeln igen.

Finare bergsvy från vattenbrynet än såhär kan man knappt hitta tror jag.

I mitten av juli satte jag av i löparskorna – jag skulle springa runt Åreskutan. Det var det stora finalpasset inför det stora kraftprovet. Vandringsledernas motorväg i Sverige. Men så fint ändå!

En av mina favoritutflykter i Åre är Suljätten – en enkel vandringsled med väldigt mycket utsikt!

Jag har haft förmånen att visa upp det bästa av Åre för många, många besökare och här är en av alla perfekta dagar i Åre som går att upprepa för den som vill också i sommar. Här är fler förslag på tema bästa tipsen till Åre för den som är på väg till min fjällpärla.

Och maten då? Jag minns den här ljuvliga rabarberlemonaden och karamelliserad persika med mozzarella.

totthummeln åre helgesjön strand åre traningsgladje.se åre IMG_4738 lemonad

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Bilden i mitten, magisk! Vilken sommarfeeling!

  Emma 2015-06-12 12:30:10 http://Ptbyemma.se
  Svara
 • Vilka fina minnen! Längtar en aning hem till Norrland när jag ser detta.

  Mari 2015-06-11 19:51:12 http://www.doitforyourself.shapemeup.se
  Svara
 • Åh, vad jag längtar hem! Blanktjärnsrundan ska jag få se två gånger den här sommaren, och jag och en kompis pratar om den där stranden i Ottsjö. Jag känner att jag måste fylla på med fjällmiljö rent allmänt.

  Lina 2015-06-11 13:20:02
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!