Stockholm Outdoor

Den här helgen har jag spenderat till stor del på Stockholm Outdoor på Djurgården för Åres räkning. På en stor gräsplan kunde man cykla i pumptracken, dricka kokkaffe, låna en stand up paddle board och vinna grymma Åreresor. Vi hade till och med fjällväder; alltså sådant som växlar snabbt och bjuder på strålande sol i ena sekunden och några regndroppar i nästa.

Men jag har också hunnit med annat. Eftersom jag gjort så mycket så känns det som en hel evighet sedan jag parkerade bilen längst ner på gatan mot Rålambshovsparken och gick upp med min väska till lägenheten.

Jag har träffat en hel drös med trevligt folk som jag tidigare bara mailats med. Jag har hängt supermycket på Pascal på Norrtullsgatan 4. Jag har sprungit ett obligatoriskt varv runt Kungsholmen. Jag har dansat zumba och druckit drinkar på Piren. Jag har ätit middag på Nosh & Chow och fortsatt med drinkar på Godot. Jag har upptäckt Paradiset. Jag har promenerat ett varv runt Lilla Essingen med Sveriges okrönta ultradrottning. Och så har jag hängt hemma hos vänner – samma vänner som väntade på mig i min trappuppgång i går. Otroligt fina vänner.

Nu har jag några dagars halvsemester och ska spendera dagarna med att cykla och springa och pussa på min hund. Jag ska upp till Hälsingland en sväng innan jag hämtar upp min sambo och åker ner mot Halmstad mot slutet av veckan.

Stockholm Outdoor www.traningsgladje.se Stockholm Outdoor www.traningsgladje.se Stockholm Outdoor www.traningsgladje.se Stockholm Outdoor www.traningsgladje.se Stockholm Outdoor www.traningsgladje.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Vilken underbar helg och vad roligt det var att få se dig! Och testa Pascal!

    Katten - Bucket Life 2015-06-08 10:42:52 http://www.bucketlife.se
    Svara
  • Det blev ingen Djurgårdspromenad i helgen så jag missade er där. Vad mycket roligt du hunnit med när du varit i Stockholm, och bra att ta med en bit av Åre hit så att inte längtan skulle bli för stor 😉

    Ha det så skönt i Helsingland nu!
    Kram

    Anna - Trend o träning 2015-06-08 09:01:50 http://trendotraning.se
    Svara
  • Så härligt att hinna med så mycket kul!

    Träningsblogga - Ida 2015-06-07 20:28:51 http://traningsblogga.se
    Svara
  • Vad underbart det låter! Och så skönt att ha lite halvledigt 🙂

    Marja - Baka Sockerfritt 2015-06-07 18:47:14 http://bakasockerfritt.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!