Coffice

Vilken heldag på coffice här i Stockholm som jag har haft! De flesta timmarna spenderade jag på Scandic Klara ”all day meet and eat” där man verkligen känner sig välkomnad att jobba på café. I fönstret ligger en hälsning om att ”det här är ditt nya kontor” och det är lätt att ses här för möten med människor och antingen ta en kaffe, äta all day breakfast eller ses över en lunch. Det är bra mycket bättre att sitta här och jobba än att trängas på ett Espresso House och slåss om eluttag och wifi. Klart bra coffice med andra ord!

Jag åt lunch med Staffan som ni kanske känner igen från det här och som inspirerade mig den här gången. Det var också en massa andra härliga människor runt omkring mig, till exempel Jenny (en digital guru) som gästade en pod som Better Bloggers-Linda spelade in.

Inte nog med att jag spenderade ungefär hela arbetsdagen på Scandic Klara; vi måste prata om min frukost! Imorse hade jag till på köpet frukostdejt med en fin före detta kollega på relativt nyöppnade Pascal vid Odenplan (mittemot det här stället faktiskt) – jag tokgillade det stället redan på tröskeln!

Var är era bästa tips på coffice i Stockholm? Eller bästa café överhuvudtaget? På min lista över ställen att utforska står Snickarbacken 7 och Sannas på Östermalmstorg!

Gamla godingar är Mellqvists för sin härliga stökighet, Xoco för att det känns härligt och okrångligt och Kaffeverket som är avskalat charmigt. En gemensam nämnare för dessa tre heter St Eriksplan, men det vore kul med tips på andra ställen i stan! Just ja, Saturnus får jag inte glömma. Franskt och stökigt och fullkomligt fantastiskt!

Scandic Klara Stockholm www.traningsgladje.se Scandic Klara Stockholm www.traningsgladje.se Scandic Klara Stockholm www.traningsgladje.se Scandic Klara Stockholm www.traningsgladje.se Scandic Klara Stockholm www.traningsgladje.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Jag var på ett coffice vid tjärhovsplan i Stockholm av en ren slump i söndags!

  Marja - Baka Sockerfritt 2015-06-05 13:40:42 http://bakasockerfritt.se
  Svara
 • Ett inlägg som passar mig till 100%. I höst behöver jag nämligen lugna coffice till tusen och se här: tips till tusen, tack!

  Och just ja: mycket trevligt att ses på bröllop häromsistens. Kanske vi ses på coffice nästa gång. Ska du vara mer Stockholmsbo till hösten?

  Hälsningar
  Emilia

  Emilia 2015-06-05 12:31:25 http://www.enemilia.se
  Svara
 • Vad bra med tips på jobbvänliga caféer i stan. Googlade på det inför mitt möte med Caroline sist & fick upp Foam som ett alternativ på Östermalm. Tyckte dock det var lite stimmigt så dina alternativ får jag testa framöver.

  Roligt att se Staffan också. Han är verkligen en trevlig kille som hjälpte oss mycket under Frisk & Stark Familj.

  Anna - Trend o träning 2015-06-05 09:52:43 http://trendotraning.se
  Svara
 • Kul att se dig till frukost! (mellqvist sist!). Snickarbacken har jag haft styrelsemöte på – trevlig atmosfär!

  MarathonMia 2015-06-05 05:54:55 http://www.marathonmia.se
  Svara
 • Isa: nä det är en doldis!! det ligger på den vägen mellan biograferna och indiska, om man går från hörtorget och har det i ryggen liksom. mittemot är ett p-garage…

  Katta kvack: ja det är härligt att vara ute ibland 🙂

  Sara 2015-06-04 21:37:58
  Svara
 • Åh, så mycket som jag gillar mitt jobb måste jag erkänna att jag saknar möjligheten att jobba ute i det fria, och med det fria menar jag alltså kaffeställen. Mmm, vettigt kaffe – det saknas mig som statlig tjänsteman.

  Katta Kvack / move it mama 2015-06-04 19:52:57 http://moveitmama.se
  Svara
 • Men åh så perfekt!! det här kände inte jag till, och jag ska va stockholmsbo! skäms på mig 😉 men vänta nu.. klara.. var ligger det nu igen? KRAM!

  ISA 2015-06-04 19:21:51 http://isabyl.devote.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!