Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Öronbedövande tyst

I Åre lyckas solen skina samtidigt som det ösregnar. En bedrift som gör den här byn smått fantastisk med sitt omväxlande väder och solsken sida vid sida som regntunga moln. Lite som att när man promenerar runt i tystnaden så går det inte att förstå 600 personer samtidigt öser järnet ett stenkast från jordens lugn som man står mitt i. Men det är kontrasterna som gör det och därför är Workout Åre ett sådant uppskattat event. I ena sekunden fullt adrenalinpåslag – men stänger du en dörr så susar fjället öronbedövande tyst.

En person jag äntligen fick träffa igår är Betty som jag lyckats missa så många gånger förr. Det var en av dagens höjdpunkter!

På kvällen var jag slut i rutan och kröp upp i soffan tillsammans med Hazel och kollade film. Nightcrawler och Unbroken fick underhålla mig tills jag inte orkade hålla ögonen öppna längre utan somnade med sövande regnsmatter utanför det öppna fönstret.

Idag fortsätter regnvädret och ger världen den där dimmiga söndagskänslan. Vi skrotar runt här hemma och gör ungefär allt och ingenting. Eftersom min hjärna är så projektstyrd så har jag i och med den här helgen stängt ett av dem, och samtidigt påbörjat många andra.

Åre i maj www.traningsgladje.se Regnjacka // Peak Performance. Tights // Nike Luxe. Stövlar // Stenk. Keps // Marmot trucker hat.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Ja, äntligen fick vi träffas och stunden tillsammans var alldeles för kort. En av dagens höjdpunkter även för mig. <3

    Betty -the B-ROOM 2015-06-01 16:51:05 http://b-room.se/blogg
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!