Årets bästa löparresa

I augusti kan du åka på årets bästa löparresa. Kanske till och med ditt livs löparresa! För vad sägs om att vakna på morgonen, dra isär gardinerna och se ut över alptopparna i Gasteinerdalen. Och att veta att där ute någonstans ska du springa idag!

Den 22-29 augusti anordnar STS Alpresor återigen sin populära löparresa till Bad Gastein och jag tycker att du ska åka med; antingen solokvist – eftersom du garanterat kommer att träffa andra på resan – eller så drar du med partner eller kompis och tillsammans hittar ni äventyret i alperna.

Löparresan är till för alla oavsett mängd i benen eller snabbhet i fötterna. Eftersom ni är många kommer ni delas upp i olika grupper beroende på fart och rundorna anpassas i längd.

På eftermiddagarna samlas alla på after run på Silver bullet bar och snackar om dagens upplevelser. Förra gången jag var med hade ungefär hälften av deltagarna åkt med på egen hand och alla hittade nyfunna vänner att ha roligt med!

Med på resan finns min sambo som löpcoach och som nu blivit något av en Bad Gasteinveteran eftersom han varit där många gånger och har koll på stigarna och de fina ställena att springa på. Men, när det gäller alperfarenhet så går inget upp mot Adam som också är en ledare och dessutom en riktig bergsget. Han har jobbat i Bad Gastein i många år och det han inte vet om denna alppärla är inte värt att veta.

På plats finns också ledare från Friskis & Svettis som kör pass med fokus på core, yoga och stretching.

Under veckan kan du prova på plagg och produkter från Craft Sportswear (till exempel den nya kollektionen för terränglöpning) och Salomon (trailskor och smidiga löparryggsäckar). Och ja – såklart – ingår det goodiebag på den här resan!

De flesta bor på Ski Lodge Reineke som är ett fräscht och snyggt hotell i dalgången – här äter du en stadig frukost om morgnarna och tre rätters middagar om kvällarna. Luncherna brukar de flesta äta tillsammans på bra ställen runtom i dalen där löprundan avslutas. Det är hur mysigt som helst – och du, se till att beställa in den särskilt goda flädersaften som finns i de små hytterna på bergens sluttningar.

> Här kan du läsa om resan – och boka!

> Här är programmet dag för dag

> Såhär ser Ski Lodge Reineke ut

Använd koden CRAFT när du bokar så får du 600 kr rabatt – dessutom får du en funktions t-shirt från Craft!

alpresor_01

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
  • […] torsdag 2 juli drar jag en vinnare som meddelas via mail. Craft är också med som partner till den här löparresan – missa inte! Joy 2-in-1 shorts och Joy singlet – från Craft […]

    Nu kommer sommaren - vinn outfiten! - Träningsglädje 2015-06-26 10:45:48 http://www.traningsgladje.se/2015/06/nu-kommer-sommaren-vinn-outfiten/
    Svara
  • […] ni det här inlägget? Kanske minns ni till och med när jag var med och sprang i alperna för något år sedan? Det var […]

    Löpresa till alperna - sommarens bästa 2015-06-11 20:03:28 http://www.traningsgladje.se/2015/06/minnen-fran-alperna/
    Svara
  • Så härligt! Det finns sånt grymt utbud av roliga resor/löparläger att jag måste klona mig tusenfalt! Tänk om man kunde vara överallt samtidigt!

    Anna (orka mera) 2015-05-27 13:45:38 http://piggelina.se
    Svara
  • BÄSTA löparresan 🙂 Klarar jag av att springa omkring i Alperna en vecka fixar alla det. Rekommenderar resan STARKT 😀

    Frida Matsdotter 2015-05-27 08:44:56 http://matsdotter.shapemeup.se
    Svara
  • Vore en dröm!

    Camilla 2015-05-26 16:58:21 http://camillatranar.com
    Svara
  • Hej Sara,

    Skulle gärna vilja komma i kontakt med dig angående businessrelaterade ärenden, men kan inte hitta några kontaktuppgifter till dig här på din hemsida.

    Vore oerhört tacksam om du ville maila tillbaka till mig så att vi kan prata lite närmre.

    Bästa hälsningar,

    Amanda

    Amanda 2015-05-26 16:11:39 http://inq.dk
    Svara
  • Lägg av nu! Vilken drömresa! 🙂

    Mia 2015-05-26 12:39:23 http://www.menmia.se
    Svara
  • Det verkar helt magiskt!

    Träningsblogga - Ida 2015-05-26 12:17:46 http://traningsblogga.se/
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!