Alla borde ha lite mer zumba i sina liv

Jag har dansat zumba. Jag älskar att dansa zumba. Det är den dansform jag hänger med i, inte för att rörelserna är svåra i de andra dansklasserna – men för att man behöver komma ihåg dem. Förutom det så är det något alldeles särskilt med zumba; glädjen går inte att ta miste på. Zumba och Soul cycle är lite lika på det sättet; det är fest i träningssalen och alla är bjudna och alla får vara med i gemenskapen.

Alla borde ha lite mer zumba i sitt liv. Jag menar inte att alla måste dansa zumba, men alla borde få känna känslan. Den där härliga rörelseglädjen som visserligen för vissa kan komma när man pressar tider och slår rekord, men som faktiskt inte händer varje gång.

Jag tror på både och; på att vissa dagar gå igång på jakten – och andra dagar låta kroppen fyllas med känsla. Och jag hoppas att alla de som inte hittat sin grej, som fortfarande tror att all träning är tråkig, någon gång får uppleva samma känsla som när jag dansar zumba.

Efter zumban gick jag och Ella och käkade mexikanskt på relativt nya restaurangen Yuc som ligger bara om hörnet från SATS Odenplan där vi dansade för Susanne – rekommenderas!

Zumba www.traningsgladje.se Restaurang YUC Odenplan www.traningsgladje.se Restaurang YUC Odenplan www.traningsgladje.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
  • […] på köpet frukostdejt med en fin före detta kollega på relativt nyöppnade Pascal vid Odenplan (mittemot det här stället faktiskt) – jag tokgillade det stället redan på […]

    Coffice i Stockholm 2015-06-04 17:35:47 http://www.traningsgladje.se/2015/06/coffice-stockholm/
    Svara
  • Jag gick på mycket danspass förr när danceaerobics fanns. Superkul! Zumba är dock inte riktigt min grej men va tusan, visst har du rätt, bring more zumba into your life. Och kanske lite mer busighet 🙂

    Madelaine 2015-05-19 08:18:27 http://www.foodclean.wordpress.com
    Svara
  • Och så är den så förlåtande, det spelar ingen roll vilken nivå man ligger på, det handlar om glädjen till att röra på sig till musik :)!!!

    Dietandthecity/Alex 2015-05-18 19:30:11 http://www.dietandthecity.se
    Svara
  • Wow vad fräscha ni är! Vill också äta på det stället!

    Annika 2015-05-18 15:47:00 http://strongday.se
    Svara
  • Jag älskar verkligen att dansa, men har aldrig testat zumba. Det ser ju fantastiskt roligt ut! 🙂

    Penélope 2015-05-18 15:31:38 http://www.naturligt-aktiv.blogspot.se
    Svara
  • Ja, Zumba är verkligen helt fantastiskt roligt! Just att man faktiskt ska dansa din egen stil gör ju att allt liksom är okej, man behöver inte kunna dansa för att ha kul på Zumba Zumban!

    Marina 2015-05-18 08:54:37 http://Mindrefett.blogspot.se
    Svara
  • Åh, vad det är roligt med zumba och framför att väldigt jobbigt 🙂

    Cecilia 2015-05-18 05:07:40 http://www.nouw.com/vitapioner
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!