Life is short – buy the shoes

Life is short, by the shoes. Eller poolen. Eller den där resan. Eller ät baklängesmiddag. Eller ställ fram frukost efter jobbet.

Jag har haft en bra dag med produktiva tankar i huvudet. Ett slags lyckligt vemod som kommer sig av förgängligheten. Positiva tankar av här och nu istället för oro över vad som kommer sedan när allt är slut.

Mitt på dagen var jag på Holiday Club och jagade träningsvärken. En härlig känsla dagen efter av att man levt lite. Gjort något jobbigt. Jag körde ett helt gäng benpressar med ett ben i taget, sedan körde jag ett helt gäng trisets för armar och axlar. När jag promenerade hemåt var kroppen stum och mosig.

Mellan styrkepass och intervaller laddar jag om med frukostmat. Det var det här jag ville ha: rabarberkvarg med supermüsli och bär, ett glas cloudy äppeluice, kaffe, knäckemacka med avokado och chiliflakes och ägg.

Nu ska jag skriva upp mina produktiva tankar så att jag minns allt bra jag tänkt på idag!

Frukost www.traningsgladje.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Jo, visst är livet kort. Alldeles förfärligt och orättvist kort för vissa. En fd klasskompis begravs på fredag, 35 år gammal. Mitt i all sorg ger det mig ännu mer lust att leva det liv jag har fått förmånen att leva. För mig handlar det om att resa ännu mer, oftare och längre…

    Peace!

    Annika/Resfredag 2015-05-11 23:39:05 http://resfredag.se
    Svara
  • Mmm, avokadomacka!
    Och ja, att skriva upp smarta tankar är verkligen skitbra. Tänker jämt att jag ska komma ihåg men de brukar dunsta genom hjärnbarken..haha

    Charlotta Sofia springer o trimmar 2015-05-11 20:28:08 http://www.springerochtrimmar.se
    Svara
  • En lyxmiddag i mina ögon =)

    Mari 2015-05-11 19:48:30 http://www.doitforyourself.shapemeup.se
    Svara
  • Jag ska banne mig äta avocadomackor till middag.

    La Linda / Better Bloggers 2015-05-11 19:05:13 http://betterbloggers.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!