Drömsöndag

Söndag morgon och det är vitt utanför fönstret. Det regnar blötsnö och vi kan inte ens se berget utanför fönstret. Jag går ut en sväng med Hazel och får småspik i ögonen. Det är misär. Söndagsmisär.

När jag kommer hem har Katta svängt ihop egenkomponerad chokladmüsli och bryggt kaffe. Livet leker igen. Det är söndagshärligt. Den sena gårdagskvällen gör sig påmind som bomull i huvudet och vädret där ute bäddar in det hela.

Efter en stund tar vi tag i oss själva och åker till Duved. Jag har en stig att utforska och tar med mig Katta på äventyret. Hon tar i sin tur med sig sin kamera och vi promenerar i ömsom snöväder och ömsom barmark i skogen. Det är fantastiskt. Små solgläntor erinrar sig och vid forsen vid den gamla järnvägsbron simmar ståtliga svanar värdigt och respektingivande.

En stund senare åker vi mot bageriet och dricker varm choklad med grädde. Sedan, när vi kommer hem, vill jag lyssna på Vintersaga mest hela tiden.

katta duved 01 katta duved 02 sara duved 16 sraa duved stående final 01 sara duved 13 sara hazel duved 05 sara hazel duved 09 sara hazel duved 10 sara duved final 02 katta duved 03

Eminent fotografering av Katta.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
  • Charlotta: haha ja det är som skönast när man är hemma igen för då är man så himla nöjd!

    Mia: helt klart!

    Rund: typiskt, men det kommer fler dagar!!

    Alexandra: kul att svara tycker jag – och så roligt att fler tycker att hon är fin! hon är en jaktcocker som kommer från eventides kennel i edsbyn i hälsingland.

    Sara 2015-04-14 16:58:58
    Svara
  • Hej! Ledsen om du har fått den här frågan hundra gånger , men vilken ras är Hazel? Otroligt fin hund!!! Må så gott båda två!

    Alexandra 2015-04-14 15:23:18
    Svara
  • Härliga bilder och äventyr, som alltid! 🙂

    Jag önskar jag hade mer att dela med mig av efter Värmlandshelgen, men en förkylning satte stopp för det (även om det blev lite grann).

    Kram M

    Rund är också en form! 2015-04-12 21:12:16 http://rundarocksaenform.wordpress.com
    Svara
  • Jamen ljuvligt!!! Ett stort varm-choklad-sug uppenbarade sig just. Passar även i en regnruskig innerstadsmiljö 🙂

    Mia 2015-04-12 21:09:57 http://www.menmia.se
    Svara
  • Låter så himla mysigt, mycket mysigare än min ”hoppsan, jag rörde mej inte ur soffan på hela dagen”-Söndag..haha . Och som vanligt: Fantastiska bilder!

    Charlotta Sofia springer o trimmar 2015-04-12 20:52:56 http://www.springerochtrimmar.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!