Raw glass

Jag var förbi Coop en snabbis och hittade raw glass från Lily o Hanna i frysdisken. Jag köpte med mig två smaker; ”chocolate love energy” och ”cinnamon & cardamom spice delight”.

Glassen var oväntat gräddig och innehåller inte banan (så som den raw glass man oftast gör själv). Istället är det kallpressad kokosolja och blötlagda cashewnötter i den här glassen – och sötman kommer från kokosblomman.

Med lite fantasi smakar ”cinnamon & cardamom spice delight” nästan lite som kanelbulleglassen från Ben & Jerrys. Allt som fattades var lite kanelbulleswirls.

”Chocolate love energy” smakade jag bara lite av; den har en mörk smak. ”Som chokladmousse” enligt beskrivningen men det skulle vara vuxen chokladmousse i sådana fall.

Vill du göra egen raw glass tycker jag att du ska gå in här för recept.

raw glass

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Har varit så sugen på att prova kanelbulleglassen från B&J men inte kommit till skott ännu, men nu blev jag nästan ännu mer pepp på att testa att göra en egen raw.
    Det där med banan i rawglass är ju gott men jag kan bli lite irriterad på att banansmaken liksom tränger igenom. Tycker det låter spännande att använda cashewnötter som bas istället 🙂

    Charlotta Sofia springer o trimmar 2015-04-11 22:08:47 http://www.springerochtrimmar.se
    Svara
  • Älskar kanelglassen, tycker den är hur god som helst! Chokladglass har jag i allmänhet svårare för. Härligt att det äntligen är glass-säsong igen 🙂

    Anna (orka mera) 2015-04-10 14:53:03 http://piggelina.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!