The perfect tights

De perfekta tightsen i min garderob är svarta som natten, med riktigt bra passform och ger benen en schysst form i spegeln. Nike Legend, en trotjänare sedan flera år och i alla längder på benen – har fått sällskap av Craft Seamless touch.

Vissa tights är snyggare än andra och dessa två tights spelar i sin egna liga. De har inga loggor som stör och är matta till textur och yta. De gör att de blir jättesvarta. Nike Legend har en bred midja som gör att de alltid sitter uppe och funkar fint att springa med, medan Craft Seamless touch lämpar sig mer för annan träning än löpning.

Jag dressade dem ihop med en Nike tech cape och en lång jacka från Peak Performance och gick en solig promenad med Jonas Coltings nya pod i öronen (lyssnartips!). Sedan gick vi och fikade och jag kände mig rätt lämpligt klädd för det med. De perfekta svarta tightsen är tillräckligt snygga för sådant också.

the perfect tights craft seamless 01peak performance sarathe perfect tights craft seamless 02 Inlägget innehåller affiliatelänkar

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Hej!
  Nån som har tips på bra tights som inte avslöjar om det råkar komma några droppar kiss i brallorna? Händer inte ofta men i bland vid vissa lyft/hopp… Brukar bli sådar med matt tyg, vet inte om det funkar bättre med mer glansiga..

  Sofia Karlsson 2016-09-25 22:16:05
  Svara
 • […] älskar jag att fota med en lada som bakgrund. Bilder där jag verkligen tänkt på bakgrunden är den här grå väggen och den här ladan, de ligger båda inom 100 meter från lägenheten (en i Halmstad och en i Åre) […]

  Fota bättre bilder till bloggen 2015-04-07 12:11:52 http://www.traningsgladje.se/2015/04/38354/
  Svara
 • Älskar träningskläder som går att använda till annat än bara träning. Då gör det liksom inget att man går runt med dem en hel dag!

  Karin FitnessochHälsa 2015-04-06 22:40:10 http://www.fitnessochhalsa.se
  Svara
 • Hej Sara! Jag gillar verkligen din blogg den känns äkta och naturlig. Men det är en sak som jag skulle vilja höra din åsikt om. Der är så att jag är 16 år och jag mår bra av att träna ute i naturen jag mår bra av att långlöpa och helst i skogen där ingen kan störa mig och jag kan höra mina egna tankar. Dock har jag ett problem, jag både får och vågar inte riktigt springa själv ute i skogen, min mamma säger att det är att ta en risk till att bli överfallen och i värsta fall våldtagen. Jag vet att risken för det är väldigt liten men jag känner också att det känns dumt att ta någon risk över huvud taget när jag kan låta bli. Jag är ju en ung tjej och jag gillar att vara ute och springa långt i skogen för mig själv men dessa två saker verkar inte få ihop. Jag springer ibland ändå och struntar i vad mamma säger men det gnager alltid lite i bakhuvudet att detta kanske är dumt gjort och att hemska saker kan hända när jag springer där alldeles för mig själv. Jag tycker detta är ENORMT orättvisst och fel, en kille i min ålder är jag ganska säker på att han generellt inte har dessa problem, på ett sätt hindrar det här en del av min frihet. Jag undrar vad du har för åsiker om detta och vad du själv hade sagt åt din egna dotter (vet inte om du har någon). Jätte tacksam för svar och STORT CREDD för bloggen det är så härligt med en naturlig träningsblogg utan utseende-hets. Tack sara! ^^

  Hanna 2015-04-06 20:01:44
  Svara
 • Härligt! Tycker att det är svårt att hitta de perfekta tajtsen, det finns alltid någon detalj som stör.

  Träningsblogga - Ida 2015-04-06 15:44:46 http://traningsblogga.se
  Svara
 • Bra tips, och plus-poäng för märkta affiliate-länkar! Sällan man ser der fast man fattar att det är det… 🙂

  Camilla- AktivaDagar 2015-04-05 18:39:38 http://aktivadagar.com
  Svara
 • Mari: 🙂

  Sara 2015-04-05 18:06:55
  Svara
 • Älskar dom =)

  Mari 2015-04-05 17:56:12 http://www.doitforyourself.shapemeup.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!