Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Rullande backintervaller

Så fick jag äntligen till det där passet som stått skrivet i min träningsdagbok så länge: 20 minuter rullande backintervaller. Och med det passet checkar jag även ut från marsutmaningen: att köra 10 backpass. Det har inte blivit rena backpass, ibland har det helt enkelt blivit andra slags pass med väldigt många backar…

Gårdagskvällen kändes slö och jag var trött. Jag passade på att göra något som jag aldrig gör annars: ta en powernap på kvällskvisten. Skälet till varför jag inte gör det är att det är så mysigt med powernaps att jag inte kommer upp, och det blir istället flera timmars halvsnoozande och sedan kan jag inte sova när det väl är kväll på riktigt.

Igår kom jag upp i alla fall. Och efter en halvtimmes dravel hade jag fått på mig träningskläder och lurar i öronen. Det var först när jag kom ut som jag fick fart på riktigt. 20 minuters backintervaller stod på schemat och 20 minuters backintervaller blev det. Pulstopparna nådde upp i runt 95% vilket var lite högre än jag tänkt mig men det spelade ingen roll, det var bara att köra!

Inför, och efter, backpasset spelade jag min nya Youtubefavorit, Jasmine Thompson, sådär högt att det krävs riktigt bra lurar för att göra en alldeles fantastisk röst rättvisa. Rena, klara toner som jag lätt hade kunnat maxa till bara för att det är så mycket power i rösten, trots att det är lugna låtar. Lyssna ska ni få höra (men bara om du har bra lurar):

Take me to church // cover av Jasmine Thompson

Chandelier // cover av Jasmine Thompson

IMG_0523 åre ånn åre copperhill

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Hej! Vad menas med rullande? Har googlat ett tag utan att riktigt komma till klarhet. Är det att du springer uppför respektive går nerför under ett visst antal sekunder? Dvs klockan snarare än en viss sträcka bestämmer?

  Fredrika 2015-04-08 20:36:46
  Svara
 • Vibeke: jag gillar de jag har som sitter utanpå, men finns nog massor med bra! (mina utanpå-lurar är från sol republic)

  Sara 2015-03-31 22:09:27
  Svara
 • Og hvilke lurar burde man ha? 🙂 Flotte bilder!!

  Vibeke 2015-03-31 22:01:36
  Svara
 • Annika: fniss! detta inlägg är inte menat för dig!

  Bucketlife: ja hon är grym! lycka till med flytten!

  Mia: 6 är som sagt bättre än 0. 🙂

  Sara 2015-03-31 13:53:53
  Svara
 • Den där backutmaningen var det ja… Glad ändå att det blev sex backpass istället för 0 vilket utan denna utmaning hade varit mer troligt… 🙂 Väl kämpat!

  Mia 2015-03-31 13:50:13 http://www.menmia.se
  Svara
 • Vad roligt, jag snubblade över henne för några veckor sen när jag letade bröllopscoverinspo och föll pladask – vilken röst alltså! Lyssna på hennes version av Halo om du inte gjort det redan. Kärlek!
  Och du – bra jobbat!
  Jag kör kartongintervaller med maxpuls på tungt plåtskåp-stronglift… 😀

  Bucket Life 2015-03-31 12:25:53 http://www.bucketlife.se
  Svara
 • JÄVLARNS vad taggad jag blev på intervaller och pulsmax nu när jag fick detta musiktips!!!!!!

  Svara
 • Charlotta: Ha – lustigt!!!

  Sara 2015-03-31 11:37:10
  Svara
 • Haha, vad knäppt: Jag springer ju oftast inte med musik men igår tänkte jag på att både ”take me to church” och ”chandelier” skulle vara härliga att springa till (dock orginalen då men iaf) 🙂

  Charlotta Sofia springer och trimmar 2015-03-31 11:36:21 http://www.springerochtrimmar.se
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!