Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

I’m BACK!

Jag har typ inte satt en fot på ett gym på evigheter. Alltså verkligen evigheter. Men så idag hände det. På lunchen gick jag till Holiday Club här i Åre och styrketränade.

Hela mitt första år i Åre har jag styrketränat på gårdsplanen eller på ”arenan” som jag kallar det; det stora fältet nere vid Åresjön som ligger rätt utanför ytterdörren. Jag har inte behövt ett gym när jag haft allt jag behöver hemmavid: kettlebell, medicinboll, multibalance trainer, resistance rope, sandsäckar, yogamattor, hopprep och lite fler grejer.

Men idag gick jag till gymmet eftersom det kändes så himla smidigt att kombinera 30 minuters gymträning och sedan lunch på Holiday Club. Det kommer att bli fler gånger. Jag återupplivade många gamla favoriter, varav min allra bästa är att köra benpress med ett ben i taget.

Jag var positivt överraskad av maskinparken på Holiday. Att träna med maskiner måhända vara ute bland de som tränar mycket men jag gillar ändå benpressen. Och så fanns det även leg curls och leg extensions och lite konditionsmaskiner och givetvis fria vikter och bänkar och sådant. Perfekt komplement till allt de som jag har här hemma.

Eftersom motivation föder motivation och jag helt plötsligt drabbats av en ambitiös uppstrukturerad träningsvåg så kommer det bli mer styrka framöver. Snabba och effektiva cirklar och amrap-upplägg, för det är så jag gillar att träna styrka. Gärna med mycket puls och under rätt så kort tid.

holiday club gym craft training wear Tights från Crafts nya kollektion ”trainingwear”. Delar av kollektionen finns här.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Vad härligt att du kör styrka igen! Gym är kanske inte så tokigt trots allt? 🙂

  Nellie 2015-03-31 11:45:17 http://www.flyinghippo.se
  Svara
 • Härligt! AMRAP är min nya grej också, sjukt jobbigt men effektivt!

  Camilla 2015-03-31 09:45:02 http://camillatranar.com
  Svara
 • Rund: jajamen! kan iof vara enda maskinen jag kör när jag tänker efter… 🙂

  Sara 2015-03-30 22:21:04
  Svara
 • Roligt när man får lite ny inspiration och en ”nystart”!
  Benpressen är en favorit här också. Kör ofta den när jag kör marklyft och knäböj med vikter/skivstång. Variation är det bästa. Maskiner eller inte. 🙂

  Kram M

  Rund är också en form! 2015-03-30 22:10:01 http://rundarocksaenform.wordpress.com
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!