Söndagsgöra

Åh vad jag önskar att jag kunde dela mig i flera bitar ibland. Springa längs med havet i vårtights och utan mössa, åka skidor på fjället i marssol med termos i ryggsäcken, sitta på uteservering i Stockholm eller åka på vårweekend till Europastorstad där det redan blommar.

Idag har jag inte gjort något av det där. Jag har suttit i soffan vad som kändes som evighetslänge och kollat Vasaloppet innan jag och Hazel åkte bort en sväng för att utforska en stig som jag varit nyfiken på hur länge som helst. När vi kom hem fick jag ett städryck och lassade tvättmaskinen full och nu sitter jag här med kalendern uppslagen och sneglar mot en ny vecka.

Kvällarna är ännu oplanerade men till helgen ser jag fram emot att få besök av mina vinterdyrkande vänner Åsa och Viktor. Eftersom jag har siktet inställt på massvis med backintervaller under mars så är det bäst att jag fortsätter med dem i samma fart som jag börjat.

Ett av mina bryderier för veckan är om jag ska byta däck på crossen och sätta på mina grovmönstrade istället för dubben.

sararonne

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
  • Vilken härlig söndag, hade gärna sett vasaloppet i tv soffan istället. Och vilken härlig blandning du fått till i ditt liv. Vad är det du jobbar med uppe i Åre? Säsongs eller året runt jobb?

    Helen 2015-03-10 09:12:18 http://helelala.blogg.se
    Svara
  • Johanna: hon fyllde 1 år förra fredagen! 🙂

    Sara 2015-03-08 20:31:06
    Svara
  • Hur gammal är Hazel? Tog du henne som valp eller som äldre? Tycker hon ser så pass stor ut på bilderna, men hon behöver ju inte vara lastgammal för det 🙂

    Johanna 2015-03-08 20:08:07 http://curroergosum.ratata.fi/blogg
    Svara
  • Ja, den borde fortfarande vara bar!

    Katrin 2015-03-08 19:51:08 http://www.katrinsaventyr.wordpress.com
    Svara
  • Ida: jaa, jag gillar söndagar trots allt. kravlöst och skönt.

    Katrin: ja den har jag också tänkt på. tror jag skulle behöva byta däck från dubb till vanliga dock, för visst är den bar?

    Sara 2015-03-08 19:22:27
    Svara
  • Lät som en skön söndag! Om du byter däck kan du cykla upp Storulvåvägen för den var helt bar förra helgen! Såg ut som en härlig cykelväg 🙂

    Katrin 2015-03-08 19:15:01 http://www.katrinsaventyr.wordpress.com
    Svara
  • Det är ju också en söndag det! Vasaloppet och den där stigen lät iaf himla mysigt 😀

    Träningsblogga - Ida 2015-03-08 19:07:29 http://traningsblogga.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!