Epic trail

Vi har inte massor med snö i Åre men läget rapporteras vara väldigt bra i skidbackarna och snödjupet på fjället gör det väldigt springbart just nu. Jag hade dåligt flow på jobbet idag och checkade ut tidigt i eftermiddag för att göra ett omtag på hela den här arbetsdagen och istället sysselsätta tankarna med något annat: traillöpning på fjället.

90 minuter long slow distance stod på schemat och jag tog med mig Hazel och styrde Hondan mot Ottsjö. Vi hittade ut på en led, som visade sig vara banan på fjällmaraton, och sprang både obanad snöterräng och i ett gammalt skoterspår.

Tvärtemot väderleksrapporten har den här dagen inte alls varit lika fin som tidigare i veckan och när vi kom ovan trädgränsen började det blåsa på. Efter 45 minuter vände vi tillbaks igen och fick behaglig utförslöpning den sista biten och nu hänger vi båda i soffan framför brasan och tittar på snöflingorna där ute. Jobbmailen väntar och om jag fick välja skulle jag spendera alla mina arbetsdagar såhär.

honda civicfjällmaraton banan ottsjö 01fjällmaraton banan ottsjö 02fjällmaraton banan ottsjö 03fjällmaraton banan ottsjö 05 fjällmaraton banan ottsjö 04fjällmaraton banan ottsjö 06

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!