Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Första inlägget i #blogg100

Sedan jag började skriva den här bloggen i maj 2006 så har jag skrivit nästan 6200 blogginlägg och fått nästan 40 000 kommentarer. Jag har gått från att vara en renodlad träningsblogg till att skriva lite mer om livet men alltid haft ”välmående” som en röd tråd; oavsett om det handlar om smoothies eller resor. Jag har sällan gjort några större utsvävningar till att nischa in mig som något annat; jag hoppas att du som läser här inne ska bli glad av min blogg. Få en positiv känsla i bröstet.

Jag har aldrig haft några problem med att blogga; inspirationen kommer liksom till mig i såväl det stora som det lilla. Blogginläggen duggar rätt så tätt men ändå känner jag att det vore kul att hoppa på #blogg100 för att göra något som ligger utanför träningsbloggosfären. Jag kommer ändå sätta min prägel på det.

Min söndagseftermiddag har spenderats i bilen och som vanligt ger det mig massor av tid att tänka. Även om jag häromdagen konstaterade att jag trivs med mitt liv så är livet nästan alltid komplicerat. Tills dess att jag vänder tanken, det vill säga. Det är något jag jobbar med mycket; att förstå varför jag upplever något som ett problem och istället vända det till en möjlighet och något positivt. Och att det där problemet inte behöver forma mig eller besegra mig – utan inse att det är jag som kan ställa kraven och forma och besegra problemet. Den insikten är rätt så förlösande när jag går och grubblar på något.

sararonne hälsingland IMG_8971

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Jag borde hoppa på för att få lite mer flow i min inläggsfrekvens, men det får bli nästa år isf.

  Och du – de där raderna kan jag också fundera på ibland. Möjligen är den känslan eller tanken ett tecken på att en är på väg ut ur den där komfortzonen och det är nästan alltid förknippat med en skvätt obehag. Men en tröst är ju att det innebär att en är på väg att lära sig något och bygga något. Alltid något!
  Puss på dig, min inspirerar du i alla fall jämt!

  Katten - Bucket Life 2015-03-02 22:13:19 http://www.bucketlife.se
  Svara
 • Kul! Jag var med i #Blogg100 förra året, det var en rolig utmaning – men i år hoppade jag över, det är så mycket annat som tar plats. Kör så det ryker, du är grym!

  Elna - formcykel.se 2015-03-02 15:35:36 http://www.formcykel.se
  Svara
 • Håller med ovanstående, det citatet skrivs upp i kalendern!
  Vad heter jackan du har på dig? Skulle passa bra i min garderob som skulle behöva något annat än svart 🙂

  // Hanna

  Hanna 2015-03-02 07:33:12
  Svara
 • Alltså Sara, formuleringen;
  ”att förstå varför jag upplever något som ett problem och istället vända det till en möjlighet och något positivt. Och att det där problemet inte behöver forma mig eller besegra mig – utan inse att det är jag som kan ställa kraven och forma och besegra problemet.”
  – så bra att jag vill tatuera in det, typ.

  Och för mig, är din blogg en ”hälsoblogg” i sin rätta finaste och renaste form. För hälsa är ju, tycker jag, precis den där känslan i bröstet. Den glada, positiva och fina känslan. Den känslan får man alltid hos dig.

  Kram!

  Fanny Roethlisberger 2015-03-01 23:34:44 http://www.roethlisberger.se
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!