Tips till dig som fryser

tips till dig som fryser

1. Sport-bh i merinoull från Smartwool. Ibland drar jag denna ovanpå min vanliga sport-bh när det är superkallt ute. Dessutom är den tillverkad helt utan sömmar.

2. Underställ med windstopper från Craft. Du har kanske hört talas om Gundekalsongen? Det finns både kalsong för herr och trosor för dam i samma serie. Perfekt för de kallaste vinterdagar.

3. Detta för mig oprövade kort kommer från Houdini och är som en sovsäck om rumpan. Det finns betydligare sportigare modeller men denna ser garanterat varm ut! Namnet är mycket passande: sleepwalker.

4. Jag har helt förlorat mig i strumpor gjorda av merinoull. Jag tokälskar! Denna strumpa myser jag gott i på sofflocket. Dessutom är den retrosnygg!

5. Det är dumt att frysa om öronen. Ladda stugan med VM-mössor inför världsmästerskapen på hemmaplan. Här är den blågula supporten på ditt huvud!

Och om du inte alls fryser utan helst vill klä av dig så måste jag tipsa om tokrea på Speedo fram till den 13 januari inne på Campadre. Är du inte redan medlem så kan du bli det genom mig här.

Denna post innehåller affiliatelänkar.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!