Riddarfjärden runt

När jag och Annika möttes upp i eftermiddags så var det precis som på gamla goda dagar. När jag bodde på söder sprang jag runt Riddarfjärden jätteofta – och det är även en av mina standardrundor när jag utgår från min lägenhet på Kungsholmen. Att springa runt Riddarfjärden ger vågskvalp längs med hela rundan och dessutom får man en vacker utsikt över Stockholm från Västerbron – i eftermiddags bjöd fullmånen på skådespel till exempel.

Annika hade ett inplanerat långpass på 15 km och jag hakade på sista delen. Just långpass är perfekta att springa ihop med bra sällskap eftersom man inte ska springa snabbare än att man ska kunna prata med varandra. Och pratade var precis vad vi gjorde. Det är rätt bra med löpning på det sättet – en himla social grej.

löpning stockholm

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!