Holiday Club Spa

Efter jobbet hade jag en inbokad ansiktsbehandling med Malin på Holiday Club spa. Mitt bland snöyran vi njuter av här i Åre, julglada barn, familjer som checkar in, boende på hotellet och bad och bus i upplevelsebadet så finns en lugn och mysig oas bara några meter från alltings mittpunkt. När man går in i rummet med den dova belysningen så lämnar man verkligheten i väskan där man stoppar ner sina kläder och istället myser man in sig i den stora morgonrocken.

Inne i behandlingsrummet får man ligger under varma täcken medan hudterapeuten jobbar med med mjuka sköna rörelser. Rengöring, peeling, massage och massor med fukt genom ansiktsmasker och crèmer.

Jag kan inte låta bli att tänka på det som det stora julbadet. En lugn stund innan julen sätts igång. Ett avstamp inför något nytt. Så hinner du inte med sådan här typ av egentid innan jul så finns det fler dagar innan nyår!

Efteråt gick jag in på badet på Holiday Club och simmade en halvtimme. Det var jag och några till där inne, men som vanligt hade jag hela bassängen för mig själv. Superlyx!

Halvtimmen i vattnet gav mig ytterligare tid för reflektion; vad som hänt det här året – var jag är och var jag är på väg. Eller vill vara på väg.

holiday club

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Vilken alldeles utmärkt idé Sara 🙂 Jag blev plötsligt sugen på både behandling och simtur. Kanske ett bra sätt att ta jullov på.

    Katten - Bucket Life 2014-12-19 18:44:27 http://www.bucketlife.se
    Svara
  • Det hørtes herlig ut. Det er bra du passer på å ta vare på deg selv 🙂

    L 2014-12-19 15:44:17
    Svara
  • Det är nåt visst med tiden kring nyår. Just som du skriver är det ofta då man tänker över allt som hänt under året, gör en mental sammanfattning och stakar ut vägen för nästa år. Lite högtidligt på nåt vis, även om det sker i stillhet 🙂

    Märta 2014-12-18 21:44:42 http://trailflirt.wordpress.com
    Svara
  • Lustigt. Funderade just på det här med att ta en behandling (kommer inte bli av förrän efter nyår om jag känner mig själv rätt) – som ett slags in med det nya (fräsch hud) ut med det gamla (torr och trist). Får fundera ett extra varv till. Har en smartbox som jag måste utnyttja. Det kommer gå bra 🙂

    Emilia 2014-12-18 21:19:19 http://enemilia.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!