Om mig
Bloggen Träningsglädje, www.traningsgladje.se, är en hälsoblogg och en blogg om träning som funnits sedan 2006. Idag är Träningsglädje en av Sveriges största bloggar inom outdoor; till exempel cykling, löpning och skidåkning.
Jag som skriver hälso- och träningsbloggen Träningsglädje heter Sara Rönne. Jag vill uppleva livet och tusen känslor i ett par löparskor, på en cykel eller på skidor – med svett i håret och endorfinruset i kroppen.
Här på min blogg kan du läsa om löpning, cykling, skidåkning, simning, styrketräning, träningsresor, tankar om hälsa, träning och livet – och så en hel del mat och recept.
Jag minns inte mina personbästan eller rekord, men jag kommer ihåg alla känslor. För mig är det resan som är målet med min träning. Träningsglädje när det är som allra bäst.
Jag bor i Åre och Stockholm. Mitt hjärta slår för somrar och vintrar. Träning inomhus och utomhus. Jag är utbildad skidlärare och cykelinstruktör. Jag är anlitad inspiratör och föreläsare.
Min blogg Träningsglädje är en del av mitt jobb. Jag jobbar med digitala medier och framförallt digital PR och content management. Jag föreläser ofta om olika aspekter i vår digitala samtid. Jag är även frilansande fotograf och skribent.
Tusen tack till dig som läst den här träningsbloggen under alla år – och som varje dag fyller den med meningsfulla kommentarer och som skickar mig uppskattande mail. Du är en stor del av traningsgladje.se – och du är en bidragande faktor till varför den här bloggen så ofta finns på topplistor när bästa hälsoblogg och träningsblogg ska rankas. Du inspirerar mig!
Kontakt: [email protected]
Twitter, Instagram, Snapchat och Pinterest: @sararonne
Jag tar gärna emot pressinformation. För icke beställt material ansvaras ej. Alla samarbeten (affiliatelänkar och sponsrade inlägg) märks ut enligt marknadsföringslagen.
[…] ikväll. Om du har chiafrön hemma alltså. Det finns ett gäng recept där ute men här är det bästa receptet på chiapudding jag vet. Samma recept på chiapudding funkar oavsett mjölk, det funkar med både havremjölk och […]
Marja: ja, blir bra smakbrytare
Maria: nä, funkar fint att äta med tesked. jag har övat… 🙂
Anna: haha, testa med annat än vatten?
Har svårt att få till proportionerna och tycker det skiljer mellan olika fabrikat på chiafrön. Sist blev det mest chiavälling (risenta). Eller så stod jag och drömde när jag hällde upp vattnet och glömde räkna decilitermåtten….
Ser snyggt ut att lägga upp i en glasburk. Och det ser gott ut med all topping men är det inte svårt att låta bli att äta upp toppingen innan man kommit ner till Chiapuddingen? 😉
Vilken kombination av mat och dryck 😉 jag tycker det är så gott att blanda ner hallon i puddingen också. Jag tycker konsistensen bir så bra då!
Isabella: inte innan man äter, man gör chiapuddingen på kvällen eftersom den ska stå över natten.
Borsta tänderna innan man äter?