The golden hour

Det är något särskilt med ljuset timmarna innan solen ska gå ner. Det blir sådär mjukt och gyllene. Det spelar egentligen ingen roll var man är; hemma i Sverige eller på en strand på Curacao. Måhända är det inte särskilt mycket solljus hemma just nu men det kommer, var så säkra. Njut av tända ljus så länge – eller ljusslingor i fönstren. Nu är det äntligen december!

curacao curacao curacao curacao curacao curacao

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
  • Åh ja det där ljuset. Det vackraste som finns. Både under den tidiga morgonen och när solen ska gå ner. Det är då man vill ha kameran och ta kort på precis allt för inget undgår att vara vackert just då.

    Tack för lite sol!

    Dorotea Petttersson 2014-12-02 09:41:10 http://www.dorro.se
    Svara
  • Älsk på det. Så fantastiskt. Minst sagt så verkar det vara lika fantastiskt ställe ni är på =)

    Mari 2014-12-01 19:31:25 http://www.doitforyourself.shapemeup.se
    Svara
  • Jag ÄLSKAR det ljuset. Blir nästan jobbigt de få timmarna för jag vet inte hur jag bäst ska ta in det! Särskilt om jag har en kamera i krokarna….Kanske känns igen? 🙂 men oj vad vackert. Och alldeles, alldeles underbara bilder!!

    Katten - Bucket Life 2014-12-01 18:51:41 http://www.bucketlife.se
    Svara
  • Även om jag älskar december kan jag inte låta bli att vilja ta det i alla fall lite av det ljus du har! Ser underbart ut!

    Marja - Baka Sockerfritt 2014-12-01 16:28:06 http://bakasockerfritt.se/
    Svara
  • Tack för att du delar med dig av lite sol. Här är det som sagt mest grått. Men ändå lite bättre nu när vi fått upp alla ljus! Njut av värmen, det ser verkligen gudomligt ut!

    Anna (orka mera) 2014-12-01 11:53:33 http://piggelina.se
    Svara
  • Här är det grey hour, men när solen väl tittar fram blir man ju nästa lyrisk. Vilket lopp ni gjorde, och stämningen sipprar ut genom bilderna, så fina! Insåg just nu att min bror också är i Curacao med sin tjej, och jag önskar att jag också fick njuta lite av ljuset. Planerar en längre resa nästa höst. Ska bara få med min andra hälft också!

    Emilia 2014-12-01 11:44:54 http://enemilia.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!