Curacao

Min bror klippte ihop den här filmen efter vår helg i Paris för några veckor sedan. Den landade i min inkorg alldeles lagom till att jag just nu sitter på ett plan på väg till Karibien för lite löpning och bad i klarturkosa vatten.

Jag och Snabba Fötter är på väg mot KLM Marathon på Curacao! Första anhalt är Schiphol och Amsterdam – sedan går planet direkt till den karibiska paradisön.

Som alltid så tar jag med mig er på resan! Vad vill ni helst se och läsa om?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
  • Åh, Curaçao är härligt! De färgglada husen där har satt spår hos mig så de vill jag gärna se!

    Karin FitnessochHälsa 2014-11-27 22:07:50 http://www.fitnessochhalsa.se
    Svara
  • Siden det er mørketid her vil jeg helst ikke se sol og bli misunnelig på de som har sol. Haha, neida, jeg vil gjeeerne se sol, turkist vann, strand, palmer, katter, hunder og spennende farger! FARGER! Også vil jeg gjerne lese om at dere nyter livet og turen, kanskje litt løpemotivasjon også kom jeg på en fotoutfordring: ta bilder mens du svømmer i det turkise vannet!

    L 2014-11-27 15:53:36
    Svara
  • Soooooolen! Och en liten fotoutmaning – solnedgång på ett annorlunda sätt!
    Jag älskar alla dina bilder, men håller med Annika – får för mig att det finns mycket färg där att plåta. Och katter kanske?

    Katten - Bucket Life 2014-11-27 14:02:49 http://www.bucketlife.se
    Svara
  • Alltså jag vill se solen!!!! I övrigt överlåter jag bildvalet till dig, du brukar pricka in sånt som är kul att se! Men lite marathonbilder är ju inte fel…

    Anna (orka mera) 2014-11-27 13:52:42 http://piggelina.se
    Svara
  • Hoppbild också!!! och gärna delfiner. Så.

    Annika 2014-11-27 10:14:25
    Svara
  • Jag vill se färgglada drinkar och hus, mycket bybor i rörelse, kids, dina oväntade grejer som du lovade mig att göra. Och bilder från loppet. Och så stränderna. Har man tråkigt om man inte bara vill ligga och sola/bada – tänk Aruba nu. ALLT! Men framför allt vill jag att du sedan kommer hem och stannar hemma så vi kan ses. Okej?

    Annika 2014-11-27 10:12:17
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!