Om mig
Bloggen Träningsglädje, www.traningsgladje.se, är en hälsoblogg och en blogg om träning som funnits sedan 2006. Idag är Träningsglädje en av Sveriges största bloggar inom outdoor; till exempel cykling, löpning och skidåkning.
Jag som skriver hälso- och träningsbloggen Träningsglädje heter Sara Rönne. Jag vill uppleva livet och tusen känslor i ett par löparskor, på en cykel eller på skidor – med svett i håret och endorfinruset i kroppen.
Här på min blogg kan du läsa om löpning, cykling, skidåkning, simning, styrketräning, träningsresor, tankar om hälsa, träning och livet – och så en hel del mat och recept.
Jag minns inte mina personbästan eller rekord, men jag kommer ihåg alla känslor. För mig är det resan som är målet med min träning. Träningsglädje när det är som allra bäst.
Jag bor i Åre och Stockholm. Mitt hjärta slår för somrar och vintrar. Träning inomhus och utomhus. Jag är utbildad skidlärare och cykelinstruktör. Jag är anlitad inspiratör och föreläsare.
Min blogg Träningsglädje är en del av mitt jobb. Jag jobbar med digitala medier och framförallt digital PR och content management. Jag föreläser ofta om olika aspekter i vår digitala samtid. Jag är även frilansande fotograf och skribent.
Tusen tack till dig som läst den här träningsbloggen under alla år – och som varje dag fyller den med meningsfulla kommentarer och som skickar mig uppskattande mail. Du är en stor del av traningsgladje.se – och du är en bidragande faktor till varför den här bloggen så ofta finns på topplistor när bästa hälsoblogg och träningsblogg ska rankas. Du inspirerar mig!
Kontakt: [email protected]
Twitter, Instagram, Snapchat och Pinterest: @sararonne
Jag tar gärna emot pressinformation. För icke beställt material ansvaras ej. Alla samarbeten (affiliatelänkar och sponsrade inlägg) märks ut enligt marknadsföringslagen.
[…] söta om man vill, jag gillar’t bäst osötat och så kan man variera smakerna i oändlighet. Sara kommer ofta med inspiration på temat […]
Å tack för alla läckra chiapuddings förslag. Det blir att beta av en efter en. Mums.
Vill även tacka för dina senaste poddar Sara. Tummen upp, så bra båda två fast på olika sätt (så olika ämnen)
Det där med cancern berör nog de flesta av oss. Fint hur ni behandlade det.
Jag har ju själv gått igenom det där, och när sköterskan ringde mig för att boka tid till läkaren sa jag precis sådär, jag har inte tid. Jag ska jobba skift då.
Man reagerar lite märkligt minst sagt.
Jag ska inte tjata på mer om det men ville bara ge lite feedback. Det är tankvärt.
Verkligen.
Jag har haft osötad mandelmjölk till puddingen och senaste gångerna kryddat med carobpulver – kan det vara anledningen till att puddingen inte satt sig utan varit lös efter en natt i kylskåp? Jag har provat att öka mängden frön men det hjälpte inte.
Bästa toppingen tycker jag är blåbär, lätt att ta ur frysen och smakar gott! Puddingen i sig smakar ju faktiskt inte så mycket…
Kakao och stevia blandar jag i min pudding för att den ska ha en chans att konkurera med havregrynsgröten 🙂
Mm, nu står en sån goding och väntar på mig i kylen. 🙂 Jag kör mest på den klassiska vanilj och toppar med blåbär. Tycker däremot att puddingen kan bli lite klumpig, brukar ni behöva vispa om den på morgonen?
Jag köpte mina första chiafrön förra veckan, tack för recepttips, ska definitivt testas!
Havremjölk, chafrön och fryst mango som får stå i kylen över natten. Sedan tärna i ett päron på morgonen. ALLA morgnar. Längtar till frukost när jag går och lägger mig.
Jag kryddar med kardemumma året runt, helst färskmald, och toppar med bär och hampafrön. Helst gör jag den på kokosmjölk, men vanlig mjölk duger det med.
ps. du har en passning till dig på min blogg 🙂
Åhh vad många härliga tips på smaksättning. Jag gillar att servera min pudding med en klick kesella samt physalis och blåbär.
Chiapudding är så gott! Jag brukar göra min på kokosmjölk och krydda med pepparkakskrydda! Blåbär och mandelsmör är jättegott till 🙂
Jessica: låter sjukt gott, måste testa!
Åh, det låter jättegott. Själv gjorde jag en saffrans chiapudding till em fika idag 😉 Också jättegod. Hade ingen topping på men kan tänka mig att solrosfrön eller pumpakärnor skulle smaka fint 😉