NYLO Hotel

Vi har landat, checkat in och krupit till kojs. Vi blev välkomnade med fyrverkeri i Central Park när vi satt som bäst i taxin som styrde mot Broadway och 77:e gatan. Såhär högt upp har vi aldrig bott förut, men jag tror jag gillar det! Särskilt eftersom NYLO hotel som vi bor på ligger granne med såväl en yogastudio som Soul Cycle och typ Sephora och Equinox. Än så länge känns NYLO som ett rätt bra hotell i New York; inte så flådigt och snyggt som The James i SoHo – men helt klart good enough. Lite likt Hudson Hotel vid Columbus Circle (granne med Central Park) som vi bott på många gånger.

Kvällens middag blev på AG – vi var här i våras också, eftersom vi läst att några av stans bästa burgare serveras just här. AG är en enkel men kul kvarterskrog utan krusiduller. Det funkar fint att slinka in oduschad från flyget och med sneakers som sett sina bästa dagar! Jag passade på att beställa in en salted caramel shake till min latinoburgare med guacamole. Mums!

nylo hotel nyc ag upper west nylo hotel nyc nylo hotel nyc nylo hotel nyc nylo hotel nyc

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
  • Attans vad najs.
    Ha en fortsatt vistelse ”overall there”

    Madelaine 2014-11-02 23:09:50 http://www.foodclean.wordpress.com
    Svara
  • Men vad härligt! Skulle gärna bo där. Vi bodde på upper west när vi bodde en period (4 mån) i new York och jag älskar stadsdelen!

    Ha en härlig helg!

    Life of Lisa 2014-11-02 07:08:53 http://Livetfrandenljusasidan.se
    Svara
  • Anna: åh, ska kolla!!

    Annica: jag gillar läget, mkt bra!

    Johanna: håller helt med!

    Siri: åh vad härligt!!! har bara fikat på le pain q faktiskt – måste spana in deras frukost!

    Emilia: tusen tack, men tråkigt på yogan. hoppas du hittar något bra alternativ!!

    L: nä, inte denna gång!

    Sara 2014-11-02 02:41:20
    Svara
  • Skal du delta du også?

    L 2014-11-01 16:40:52
    Svara
  • Stämningsfulla bilder, särskilt de svartvita. Jag är sugen på miljöombyte, men yogaretreatet jag hade in mind var tyvärr fullbokat. Jag får helt enkelt åka snålskjuts på dina bilder istället 🙂 Hoppas att ni får en trevlig vistelse!

    Svara
  • Åh, så underbart!! Vi ska till NY i februari igen – kan knappt hålla mig när jag får se dina stämningsfulla NY-bilder :). Hoppas ni får en fantastisk vistelse! Jag har alltid dille på Le Pan de Quotidien när jag är i NY – älskar deras frukostar :).

    Siri 2014-11-01 15:53:04
    Svara
  • Jag har bara bott på Upper West (79:e gatan mellan Columbus och Amsterdam, samt på Central Park West vid 103:e gatan). Gillade båda, mycket för närheten till Central Park och med tunnelbanan precis inpå knuten så är man ju ändå i SoHo eller Village på ett kick. Finns massor av bra frukostställen lite högre upp också tycker jag 🙂

    Johanna 2014-11-01 10:18:07 http://curroergosum.ratata.fi/blogg
    Svara
  • Vad skönt att läsa att det verkar good enough i alla fall. Det är där vi ska bo när vi kommer på tisdag och har inte haft någon som har bott där som jag har stämt av med innan. Har inte bott på västra sidan förut så det känns nytt och spännande.

    Annica 2014-11-01 08:26:57
    Svara
  • Gott att resan gick bra och att hamburgaren var god! Jag har uppdaterat kaffelistan…. http://piggelina.se/2014/10/finkaffe-new-york/
    Hittills bästa kaffet – i SOHO alltså. Om ni har tid över 🙂

    VI har bytt hotell från Midtown till Upper west (74:e/broadway) och trivs mycket bättre här i lugnet 🙂

    Anna (orka mera) 2014-11-01 03:38:16 http://piggelina.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!