Copperhill Mountain Lodge

God morgon på er. Mina ögon är aningens grusiga. Två härliga vänner kom upp sent igår kväll och givetvis blev det en obligatorisk tekopp och härligt kompishäng till alldeles för sent. Väckarklockan ringde för snabbt inpå att jag somnat men nu sitter jag här: redo för fredag.

Dagens tips blir att prenumerera på nyhetsbrevet från Copperhill Mountain Lodge; i det nyhetsbrev som kom ut igår är jag med och tipsar om vinterträning. Träna som Anna Haag, Julia Mancuso eller testa mitt favoritpass! Dessutom finns här recept på härlig hjortronsmoothie från frukostkockarna där uppe.

Jag tar med alla besök jag får till Copperhill; gärna på en spa- och frukostkombo!

Copperhill Åre Många minnen från Copperhill – här har jag sovit gott!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
  • Helené & Katarina: tack för input, jag kollar över detta och ser hur jag kan justera!

    Katten: jag tror att fler bloggar kommer bli som ”sajter” framöver – men det är intressant hur olika sajtkultur det är i världen…

    Träningsglädje 2014-10-25 16:43:52 http://www.traningsgladje.se
    Svara
  • Jag har redan vant mig vid att inte se alla inlägg i ett flöde (även om jag ff gillar det) Jag älskar att dina grymma bilder får ännu mer plats nu. Och som du sa – om en vill kommentera är det ju ändå ett klick bort.

    Helt klart värt ”besväret” för den fina designen!

    Katten - Bucket Life 2014-10-25 12:21:19 http://www.bucketlife.se
    Svara
  • Jag tycker din blogg är suveränt bra skriven och du tar fantastiskt bra bilder. Tyvärr gillar jag inte den nya designen alls då det känns jobbigt att behöva klicka på varje enskilt inlägg, jag vill mycket hellre kunna läsa inläggen i sin helhet i samma flöde. Jag hoppas att du byter tillbaka 🙂

    Katarina 2014-10-24 23:24:56
    Svara
  • Även jag gillar det nya utseendet på bloggen. Det enda som jag tycker var bättre med den förra designen var att man kunde se alla blogginlägg utan att öppna upp var och ett för sig. Innehållet är som tidigare underhållande, ärligt och genomtänkt.

    Heléne 2014-10-24 23:14:39
    Svara
  • Emilia: tack, vad kul att du gillar!

    Helena: åh vilken lyx!! testa åre delikatess, werséns eller dahlboms!

    Sara 2014-10-24 22:30:21
    Svara
  • Vad härligt, jag och tre vänner har bokat Spafyran i två nätter på Copperhill i november, längtar som en galning!! Men med två middag inbokade där så må vi ju äta lunch nån annanstans! Har du nåt tips på prisvärd lunch i Åre?

    Helena 2014-10-24 16:14:37 http://www.helelena.blogg.se
    Svara
  • Det härligt med ställen som ger en lyxig känsla . När jag vill hitta känslan är ett yogaretreat eller besök på Spa något som passar.

    Jag upplever att designen är bättre nu, eller för att tala uppriktigt: håller med föregående talare. Jag går ofta in via mobilen och då är designen flawless.

    Trevlig helg!
    Emilia

    Emilia 2014-10-24 14:56:58 http://www.enemilia.se
    Svara
  • Emma: men åh din kommentar gjorde precis min dag – tusen tack vad glad jag blir! ha en superfredag du med!!

    Sara 2014-10-24 10:00:26
    Svara
  • Din nya bloggdesign är underbar – en upplevelse i sig! Du har dessutom en förmåga att så gott som alltid pricka in ämnen som jag vill läsa mer om och får mig att tänka ”jaha, wow, vill testa” samt skriver på ett oerhört bra (okonstlat) sätt som ”bara flyter”! Dessa saker tillsammans gör din blogg till en liten skattkista som är spännande att öppna varje dag! Tack Sara för all inspiration!
    Önskar dig en fin fredag!
    Kram från Emma

    Emma Carlsson 2014-10-24 09:44:46 http://www.emmacarlsson.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!