MTB

Det råder cykelfeber i Sverige. Jag är spekulant på en cyclocross men typ alla 2015 års modeller (som jag vill ha) är slut. Det cyklas mountainbike som aldrig förr och nyligen släpptes platserna till Cykelvasan. Det har redan börjat snackas träning och mountainbike är tacksamt för man kan ju köra typ jämt, hela året om.

Idag gick ett av mina favoritställen, Högbo, ut med att de anställer en världsmästare i mountainbike för att storsatsa på mtb. Magnus Palmberg, trefaldig svensk mästare och nybliven världsmästare i mtb crosscountry ska göra Högbo till ett mecka för mountainbike.

Idag finns det redan spår på 9, 10, 15 och 20 km – man kan hyra cyklar och det anordnas cykelhelger (mer info finns här). Men nu vill man toppa sig ännu mer och därför tar man in ett proffs för att göra det riktigt bra.

Högbo är redan ett officiellt Vasaloppscenter i och med sina fina längdspår – och nu vill man göra Högbo känt som en komplett träningsarena och att skapa Högbo MTB Arena där nationellt storlopp, cykelbutik, teknikträning bland annat står på önskelistan.

högbo mtb högbo mtb mtb i högbo Känner ni igen Lantto? Vi var där för några somrar sedan och cyklade mtb!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Cykling är ju underbart! Och särskilt roligt att det satsas på olika håll i vårt avlånga land. Man kanske ska ta och planera in en helg i Högbo till våren…

    Anna Jansson 2014-10-08 21:29:07 http://www.annamjansson.se
    Svara
  • Cykelfeber kan nog stämma! Jag har varit sugen på en mtb länge, men det får bli till våren! Nästa sommar planerar vi mtb-semester i fjällen, men Högbo kanske vi skulle testa 🙂

    Emma 2014-10-08 19:04:50 http://Ptbyemma.se
    Svara
  • Ååå, nå fikk jeg bare enda mer lyst å dra ut og sykle 😀 😀

    L 2014-10-08 16:06:15
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!