Dr Organic

Jag har min bucket list för oktober längst fram i minnesbanken och blev så glad när det dök upp en tung låda på posten idag: med produkter från Dr Organic. Shower gels och bodylotions – i härliga dofter! Inte fruktigt sött utan med sköna, svala toner av lavendel, aloe vera och flirtande kokos som ger sommarminnen från en tid som fortfarande ligger nära.

Vi har nog alla våra grejer, saker som inte är en big deal för mänskligheten men som är en big deal för var och en av oss. Min grej är duschcréme. För 6 år sedan skrev jag detta inlägg. Numer behöver jag inte förtjäna den på samma sätt som jag kände förr – men det är ändå en grej som är viktig för mig på ett märkligt sätt.

Citrus är min allra bästa doft, och jag har verkligen gillat denna ekologiska duschréme från Nourish. Men – kokos går alltid hem en mörk och ruggig höstkväll och lavendel känns kärleksfullt och mjukt och sofistikerat. Perfekt för de kvällar man bara vill mysa och ta det lugnt och inte alls piggas upp av citrus.

Bodystore har bådeDr Organics och Nourish. Båda märkena är ekologiska. Där kan du också läsa allt som dessa märken inte innehåller, till exempel parabener och sådant.

dr organic - ekologisk shower gel dr organic - ekologisk shower gel dr organic ekologisk body butter dr organic coconut body lotion

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
  • Jag köpte deo från Dr Organic efter tips av en kompis. Funkade INTE. Iaf inte om man ska träna.

    Annica 2014-10-03 21:39:56 http://annica.mine.nu
    Svara
  • Annie: aldrig testat!

    Mari: 🙂

    Katten: åh ja! testat cleans parfymer?

    Sara 2014-10-01 22:28:56
    Svara
  • Åh. Jag har samma ”grej” – duschprylar och kroppssprayer och hårjox som ger härliga dofter. Sen älskar jag också doften av nytvättat, så en grej är sån där rumsspray som en kan ta till när den kortvariga äkta varianten gått ur lakanen…:)

    Katten - Bucket Life 2014-10-01 21:25:39 http://www.bucketlife.se
    Svara
  • Oh, ett helt nytt märke för mig. Kul!!

    Mari 2014-10-01 21:24:07 http://www.doitforyourself.shapemeup.se
    Svara
  • använder också en del Dr Organics men är Urtekram- frälst!!!

    Svara
  • Karin: så typiskt! särskilt när man vill använda ”bra” grejer. just för mitt hår använder jag kevin murphy, jag har lätt väldigt trassligt hår som också blir torrt. det är ju inte eko, men däremot ”sulphate free, paraben free and cruelty free” (klistrade in från deras sajt). hår är alltid svårt tycker jag – precis som ansiktsprodukter. duschgéls däremot köper jag ofta på doft och utseende (jajamen) och innehåll.

    Sara 2014-10-01 19:04:48
    Svara
  • Mitt hår blir jättetorrt av dr. oganics schampo =( Supersynd eftersom jag fullkomligt ÄÄLSKAR konceptet och alla dofter! Kanske måste man ge det en tid? Vad har du för erfarenhet?

    Karin 2014-10-01 19:01:37 http://kingemarson.wordpress.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!