Höstmarknad

Och så smälte snön och det var höst igen. Lika bra det, för vi har en höstmarknad här uppe att avverka – lite som en kick off inför säsongen. I år är Åre höstmarknad en riktig skördemarknad så det ser jag fram emot. Jag ska jobba lite på marknaden så om du har vägarna förbi – kom och säg hej i ett rött tält på Åre torg.

Efter jobbet idag fick jag sällskap på grusplanen där jag bor. Jag bullade i vanlig ordning upp med kettlebell, medicinboll, multibalance trainer och gummiband. Sedan körde vi styrkecirkel. Jag är himla nöjd med att vi styrt upp våra träningsdejter så bra – det är himla kul att träna tillsammans även om var och en av oss kör sin egen grej.

åre träningsglädje åre träningsglädje åre träningsglädje åre höstmarknad Jacka // Craft WP Stretch. Tights // Craft PR – favoriter båda två!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
  • Vilka fina bilder Sara! 🙂 Vill ut och fota mer landskap!

    Dessi 2014-09-27 10:50:27 http://www.dessi.se
    Svara
  • Brukar var en tradition att åka upp till Åre för att gå på Höstmarknaden, men tyvärr inte i år !! Hoppas ni får det bra iaf =)

    Mari 2014-09-26 18:54:09 http://www.doitforyourself.shapemeup.se
    Svara
  • Kanske har skrivit det förr, men om inte: dina bilder – så härliga och vackra och inspirerande! (Fast urjobbiga när man sitter på kontoret eftersom man längtar uuuuut!)

    Elna 2014-09-26 15:40:42 http://www.formcykel.se
    Svara
  • Jag är så sjukt imponerad av ditt styrke upplägg!! Du är grym!

    Charlott 2014-09-26 15:35:39
    Svara
  • Vansinnigt tjusigt.
    Vi har också höstmarknad i Karlstad, Mariebergsskogen, som jag tänkte spåna in imorgon. Det ser jag fram emot. Älskar sånt.

    Madelaine 2014-09-26 07:26:33 http://www.foodclean.wordpress.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!