* Election day *

Om du inte redan har röstat så bör du göra det omedelbart. Röstar man inte har man inte rätt att tycka något om någonting tycker jag – och framförallt ingen rätt att gnälla.

Igår kväll var jag hemma hos mina föräldrar på middag tillsammans med en av mina bröder. Stora delar av kvällen ägnades åt prat om politik och filosofi. Vi pratade om alla människors lika värde och vad det egentligen betyder. Vi röstar inte på samma partier – men vi röstar (på partier som tror på människan), och det är det som är det viktiga.

Just nu är jag hemma hos min kompis Ella och hennes prickiga Alice och ikväll somnar jag till tystnad och fjälluft i vanlig ordning. Jag har haft en bra helg på många sätt och ska se till att göra mig en fantastisk ny vecka!

alice lightleak

ella

alicesara

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
  • What a beautiful friend you have! So cute. I’m a big believer in exercising our right to vote. In today’s day and age people are still dying for that right, and so many of us take it for advantage. I also tend to get on a high horse when people don’t educate themselves about who to vote for, because our elected officials have so much say in our lives. But at the end of the day, I think you’re right, just vote!!!

    Ursula 2014-09-16 03:24:24 http://northernambitions.com
    Svara
  • Anna: det är du värd

    Pia: tack vad glada vi blir!

    Marja: bra där!

    Katta: bra!! men ja, resultatet är nedslående!

    Lina: ja dystert resultat men så länge man röstar för demokrati så röstar man rätt. kram till dig med! alice var mycket fotogenisk!! 🙂

    Sara 2014-09-15 13:19:15
    Svara
  • Ja jag röstade och jag gjorde det jag kunde för att inte få in SD i riksdagen. Men tyvärr, tråkigt. :/

    Vilka fantastiska bilder på Alicen 🙂 Den där lilla prickiga söta saken. Är lite tomt på gården när hon inte kommer och möter mig när jag är i stallet.

    Ha en helt fantastisk dag rara du <3 Stor kram!

    Lina 2014-09-15 10:40:22 http://ljungdahlskan.blogg.se
    Svara
  • Vacker hund, fina personer 🙂 Och JA, jag röstade, för människors lika värde och för miljön. Och har insett att jag måste göra så mycket mer, för jag står inte ut med den här utvecklingen. Blev så djupt ledsen av dagens valresultat.

    Katta - Bucketlife 2014-09-15 01:01:29 http://www.bucketlife.se
    Svara
  • Visst är det viktigt att göra sin röst hörd! Själv förtidsröstade jag redan i tisdags. Vilken fin hund! Jag är hundtokig!

    Marja - Baka Sockerfritt 2014-09-14 19:25:17 http://bakasockerfritt.se
    Svara
  • Klart man röstar! Å måste bara säga så fantastiskt det var att lyssna på dig och din kloka mor på podden, ni är så mysiga, många kloka tankar och vettiga åsikter. kram!

    pia 2014-09-14 18:52:04 http://baramittlillahem.tumblr.com
    Svara
  • Inte för att kroppen ville gå upp ur soffan idag, så här dagen efter marathon men rösta måste man ju! Fast jag tog bilen….

    Anna (orka mera) 2014-09-14 16:35:56 http://piggelina.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!