Bloggaren frÃ¥n ”hur bra som helst” – Hanna Göransson – har släppt en kokbok som heter Friendly food (mat utan gluten, socker och mjölk). En kokbok som är en riktig klokbok med massor av bra recept.
Jag gillar mycket med Hanna trots att jag aldrig träffat henne. Hon hÃ¥ller väldigt hög integritet pÃ¥ sin blogg – och verkar störtcool. Till exempel sÃ¥ beundrar jag henne för den lilla detaljen att hon inte sa ett ord om hennes kokbok förrän den var klar och redo att köpas. SÃ¥ väldigt obloggskt och därför sÃ¥ uppfriskande annorlunda. Här kan du se Hanna pÃ¥ TV4 Nyhetsmorgon!
Det recept från Friendly food som jag blev allra mest sugen på är pizza. Men nu ska jag spendera resten av kvällan med att sitta och lusläsa boken och vika massor med hundöron! Det exemplar jag har är ett recensionsex men här finns mer info om Friendly food.
En till imponerande grej med den här kokboken, precis som med kokboken ”Jills mat”, är att Hanna stÃ¥r bakom sÃ¥väl recept som fotografi som formgivning. Extra creddigt tycker jag!
Ni har väl koll pÃ¥ min podcast Träningsglädje TALKS förresten? Tidigare ikväll släpptes ett nytt avsnitt: jag diskuterar det här inlägget med terapeuten Maria Idänge som sa riktigt bra saker. Readly är podsponsor – här kan du ocksÃ¥ läsa en massa tidningar gratis!