Vroom vroom

Jag älskar att köra bil. Att blicka ut över det svenska landskapet som är fantastiskt. Allra helst ska det vara tomt på vägarna – som ikväll. Jag lämnade Hälsingland strax efter klockan 18 och kom fram till Åre några timmar senare. På åkrarna bortanför Kövra stod tolv älgar som konstverk, och när jag passerat Mårdsund tornade Åreskutan upp sig som en vacker kuliss mot rosa himmel. Magiskt!

Bakom mig lämnar jag en grym träningsvecka som jag fått till nästan exemplariskt, och som jag avslutade idag med morgonpromenad och en löptur i skogarna i Hälsingland. Jag tar med mig målsättningen 3 morgonpass, 3 konditionspass och 3 styrkepass även till kommande vecka.

Om en vecka är jag ett år äldre och jag ska dessutom hinna en sväng till Stockholm innan dess. Det är fullt ös på alla mina uppdrag som jag jobbar med men denna veckan ska jag avsluta det ena av dem och det görs med glitter och glamour. Lite kryptiskt kanske, men så får det vara. Hinna träna ska jag i alla fall göra!

Hur ser din träningsplanering ut?

mini

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • To styrketreningsøkter og tre turer er planen for denne uken. Minst en av turene håper jeg blir erstattet med en sykkeltur, jeg må få syklet i skogen snart!

  L 2014-09-01 11:38:43
  Svara
 • Tolv älgar tillsammans, wow! En ovanlig syn.

  Den här veckan väntar Stockholmsresa tillsammans med mamma och mina systrar, med Tjejmilen som huvudattraktion. Men innan dess ska jag springa intervaller på bana med Måndagsklubben i kväll, och ett kort och lätt distanspass på onsdag. Fredag blir det några korta intervaller för att få igång benen mina, som gärna blir lite stumma efter bilkörning och vilodagar. Lite lättare styrka med kroppen som vikt blir det också tidigt på veckan.

  Sara Borg 2014-09-01 11:23:07 http://saraborg.blogspot.se
  Svara
 • Låter som en fin vecka =)
  Denna veckan blir det fokus på löpning och kvalitativa styrkepass, åker till Kreta och vill gärna ha kört igenom hela kroppen innan dess =) Hoppas du får en fin måndag.

  Mari 2014-09-01 08:57:59 http://www.doitforyourself.shapemeup.se
  Svara
 • Härligt med mål och träning! Denna veckan ska jag följa med min man och prova på ett body pump pass som han går på, spännande! Sen blir det som vanligt lite löpning om det inte regnar allt för mycket! Och ett tabata pass på jobbet! Nästa vecka sätts träningen igång på riktigt, åh vad det ska bli kul för nu har jag längtat länge efter den vanliga gruppträningen som jag går på!!! Ha en finfin dag! Kram Cia

  Cecilia Mattsson 2014-09-01 05:11:04 http://www.vitapioner.devote.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!